Väder Kanarieforum Hotellguiden Resor & Flyg Hyr bil Golf Webbkameror Artiklar Kontakta oss
Vädret just nu

All inclusive på Kanarieöarna i vinter

Vings kunder efterfrågar all inclusive i allt större utsträckning. Sunwing Resort & Spa Arguineguin på Gran Canaria och Sunwing Resort Fañabé på Teneriffa, blir först ut med att erbjuda all inclusive under hela vintern.

All inclusive blir alltmer populärt bland Vings kunder. Sommaren 2010 har försäljningen av renodlade all inclusive-hotell ökat med 60 procent i jämförelse med förra sommaren. Till vintern har försäljningen så här långt ökat med 35 procent i jämförelse med förra vintern.

– Våra kunder tycker att all inclusive är bekvämt och samtidigt ett sätt att hålla koll på reskassan, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Under en tvåmånadersperiod har Ving testat all inclusive på Sunwing Resort på Gran Canaria och eftersom det blev en succé släpps nu all inclusive upp till försäljning på de bägge Sunwing-hotellen på Kanarieöarna under hela vintern.

– Sunwing All Inclusive innebär att frukost, lunch, middag, glass, snacks och lokala drycker är inkluderat under hela semestern och det är otroligt prisvärt. Och barnen äter självklart gratis, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.