Väder Kanarieforum Hotellguiden Resor & Flyg Hyr bil Golf Webbkameror Artiklar Kontakta oss
Vädret just nu

Ving gör sommarkampanj med Hollywoodfrun

Fritidsresor hyrde in den danske skådespelaren Mads Mikkelsen till en kampanj och nu tar Ving in Maria Montazami från dokusåpan Svenska Hollywoodfruar. På juldagen har den nya sommarkampanjen premiär.

- Vi ville att Maria skulle prata om resmål och resor med egna ord, på det sätt som hon gör bäst. Det blev mycket improviserande, många omtagningar och många skratt under inspelningen, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Maria Montazami är just nu den sjunde mest googlade personen i Sverige, hon har 196 000 fans på Facebook och i en undersökning bland kvinnor mellan 24 och 49 år svarade 97,5 procent att de gillar henne.

- Filmerna går ut på att jag ska försöka sälja resor till varmare länder. Jag berättar om alla olika saker som man kan göra på sin semester. I filmerna visar jag upp hotellen som om det vore mitt eget hem, poolen som om det vore min egen pool. Men det är det ju inte … Det är med glimten i ögat.

Kampanjen är signerad Forsman & Bodenfors. Filmerna kommer att visas med start den 25 december i TV4, TV3 och Kanal 5. Annonser kommer att gå i såväl dagspress och kvällspress som populärpress.