bahia feliz

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av jannie, 29 december 2004.

 1. jannie

  jannie Medlem

  hej!
  ska till bahia feliz med familjen i feb. och jag har hört att det inte är så fin strand där. hur långt behöver man gå för att komma till en lite finare badstrand?

  tacksam för svar !
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Har varit i Bahia Feliz 5 ggr och tycker absolut att stranden är helt ok där. Den är inte särklit lång, men helt ok att ligga och sola och bada på. Det finns en fin strandpromenad till San Augustin, men det är en bit att gå, det tog väl ca 40 minuter. Fördelen med stranden i Bahia Feliz är att man slipper oroa sig för sina grejor som man ju får göra i tex. Plya Ingles. Man skall väl kanske inte lämna sina saker vind för våg, men allt känns lite tryggare i Bahia Feliz. Men allt beror ju på vad man är ute efter, det är ju inget hålligång ställe direkt, men vi trivs där!!!
   
 3. jannie

  jannie Medlem

  okej. men det låter ju bra. är själv bara ute efter att kunna ligga där och sola. Nej, precis. Har hört att det ska vara rättså "säkert" i Bahia Feliz. nej det är ju inte det. Men eftersom jag har mindre barn i familjen så måste det vara ett bra ställe. Själv tycker jag att det inte gör något om det är lite lugnt. tack för ditt svar.
   

Dela sidan