Bluestar eller Sunwing???

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av cattis2, 18 april 2005.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Jag sitter i tankar att boka nästa vinters semester[:p]. Vi var på Bluestar Koala i januari, men jag är lite nyfiken på Sunwing Playa del Inglés. Är det någon som bott på båda och kan rekomendera något? Jag kommer att ha med mig tre barn i åldrarna 4, 11 och 13år.Vi var helnöjda med vistelsen på Koala, så jag skulle bli glad om någon kan berätta något från Sunwing! Tack på förhand!
  Cattis[8D]
   
 2. emelie

  emelie Medlem

  Hej!
  Jag och min syster bodde på Sunwing i Arguineguin i juni, det var det bästa hotellet jag bott på!
  Jättetrevlig personal och massa roliga aktiviteter såsom gratis vatten gympa varje dag, aerobicpass mm, och ett showteam som sätter upp dansshower på kvällarna.
   
 3. Nick08

  Nick08 Medlem

  Hej Cattis. Jag har bott både på Sunwing i Arguineguin och Blue Star Bahia Feliz, (Fritidsresor) BF är ok...men Sunwing är i en klass för sig. De har precis renoverat de flesta rummen så har man familj så sätter jag mina pengar på Sunwing...sen har du ju nära till GC bästa strand...Anfi. Ingen av de andra har ju nån strand att prata om...direkt. Om du vill så kan du kolla in min sida om Södra GC och få lite tips. :) Nick08
  http://www.angelfire.com/magic2/grancanaria/
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Tack för svaren. Vi har bokat oss på Blue Star Koala nu, och ser fram emot en förhoppningsvis härlig vecka i slutet av Januari!
  Cattis
   

Dela sidan