Boka hotell via internet

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Johanna, 13 december 2005.

 1. Johanna

  Johanna Medlem

  Någon som har något tips om någon hemsida där man kan boka lägenhet via internet, men utan att behöva betala i förskott? Jag känner att jag helst vill betala på plats! Eller är det någon som kan rekommendera någon "trygg" hemsida för lägenhetsbokning?
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Johanna
  Jag föreslår att du besöker www.sembo.se som är en svensk sida med bra och billiga beende alternativ. Vi bokade via Sembo, boende i PdI oktober/november i år och det var vi mycket nöjda med. Bra, trevligt och snabbt bemötande.
  Hälsningar från ett blank-isigt Jämtland
  Jan E
   
 3. Webbred

  Webbred Medlem

  Som redaktör för den här sajten vill jag förstås gärna tipsa om den nya samarbetspartnern Holiday Hotels. Deras utbut står sig, enligt min bedömning, bra i pris och kvalitet. (Se mer http://kanarieoarna.nu/bokahotell.htm ) Det vore intressant om de som har erfarenheter av deras hotellförmedling skriver om detta.
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  Hola, jag har bokat lägenheter ett antal gånger både på Gran Canaria och Mallorca genom www.sunhotels.net och det har fungerat perfekt. Deras utbud av lägenheter är relativt stort och enligt min mening mycket bra, finns alla olika prisklasser. Dock tror jag att man måste betala direkt med kort när man gör bokningen, men jag har bokat lägenhet med dem 7 gånger tidigare och det har inte varit något problem när jag har kommit fram till lägenhetshotellet.

  Un saludo/ Anna
  Anna
   

Dela sidan