Buenos Aires

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anni, 5 januari 2006.

 1. anni

  anni Medlem

  [:I]Nu är det snart dax, 27 januari åker vi ner, Buenos Aires, världens bästa hotell tycker vi. Hoppas bara att vädret blir bättre än januari 05, då hade vi 1 1/2 soldag på 2 veckor. Vädret var uselt, ca 12 grader på morron och kyligt på kvällarna, sommarkläderna var inte att tänka på då. Den uppvärmda poolen var lika kall som vanligt! Konstigt att man bokar samma resa igen, men det är ngt speciellt med Gran Canaria.:)
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Anni!
  Vi var också nere januari 05. Vi hade turen att åka hem lagom när det kalla vädret började, så vi fick en halv vecka med toppenväder och andra halvan var attans kall. Vi åker ner igen nu den 21e. Visst är det skönt om det är varmt, det lär ju garanterat vara varmare än här hemma iallafall.Jag tycker det är skönt med miljöombyte, så mig stör det inte om inte vädret är tipptopp. Jag håller med dig om att det är något speciellt med Gran Canaria.
  Cattis
   
 3. klara

  klara Medlem

  Vad kul att höra att ni ska bo på Buenos Aieres. Jag håller med om att det lägenhetshotellet är kanonbra. Vi har bott där 2 gånger, senast hösten 2004. Harly rock cafe har flyttat in i en av lokalerna på anläggningen, har jag hört. Ni lär säkert få det skönt. Jag hoppas för allas skull, som är på GC, att vädret blir soligt och härligt. Det måste ju i alla fall vara bättre än här i kalla Sverige. Klara
   

Dela sidan