dorado beach

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bella, 26 juli 2005.

 1. Bella

  Bella Medlem

  Vi ska åka till dorado beach i arguinneguin snart. Någon som varit där?
  Någon restaurang som har god och nyttig smalmat? Håller på att försöka att bli av med några kilo, och hoppas på att inte gå upp för mycket när jag är där.Helst förlora några kilon till.

  Bella
   
 2. Emtehed

  Emtehed Guide

  Hej Bella
  Dorado Beach är ett jättefint hotell. Ett bättre sätt att bli av med kilon än smal mat är hälsosamma promenader. Ett förslag är att promenera till Anfi stranden (förbi Sunving) c:a 2 km. OBS stanna inte för tidigt på fel strand, Anfi stranden har vit fin sand och anläggningen (eller egentligen anläggningarna dom är tre) är byggda med knytnävs stora stenar. Time share försäljarna kan vara lite påträngande men ett tips är att säga att ni redan äger några veckor.
  Vi åker själva ned i oktober/november (vi äger en lägenhet där)
  Hälsningar
  Jan E
   
 3. emelie

  emelie Medlem

  Hej Jan!
  Jag heter emelie och ska flytta ner till Gc i höst/vinter o undrar om du har några nyttiga tips till mig angående boende eller överhuvud taget? Har varie där 2 ggr förut, i maj och i juni i år och har nu bestämt mig för att flytta ner och försöka hitta ett jobb men jag har ingen aning om var jag ska bo än så länge! Tacksam för svar
  Mvh / Emelie (Lund)
   
 4. Nick08

  Nick08 Medlem

  Hej Emelie. Jag kanske kan hjälpa till. De flesta svenskar bor ju San Agustin och där finns ju svenska skolan och kyrkan bla....men det visste du kanske redan. Även i Arguineguin och Patalavaca finns det lägenheter och där bor en del svenskar och norrmän. När det gäller jobb så lyssna på den engelska radiokanalen, där har dom jobb annonser flera gånger /dag. Även vissa websidor har jobb annonser, Oftast är det servitrisjobb på pubar och restauranger. På Jukebox i Patalavaca jobbar 1 norsk mkt trevlig tjej. Hon kanske har tips. Annars kan det bästa sättet vara att fråga på stället direkt.ÅK dit på dagtid.
  Lycka till med allt och berätta gärna hur det går för dig. Hälsningar Nick08
   

Dela sidan