Hotell Terrazamar Puerto Rico

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av milla, 28 mars 2006.

 1. milla

  milla Medlem

  Hej. Har varit inne på detta mycket trevliga forum förrut och frågat om Hotell Terrazamar i Puerto Rico, men ingen tycks känna till det?Vi har bokat resan genom Ving och det är ett vingresorthotell.När jag söker på nätet , finns det två olika hotel i PR som heter Terrazamar,ett som heter Terrazamar Sunsuits och ett som heter Terrazamar Suits.Vet någon skillnaden och vilket ställe är det som Vinggäster bor på? Om någon vet något så snälla svara.All information mottages tacksamt.:)
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Jeg vet inte säkert men jag tror det är två "syskon-hotell" som ligger mitt emot varandra med någon form av gångförbidelse. Hotellet/en ligger i dalen ganska långt från stranden.
  Det bästa är att prata med Ving dom är alltid hjälpsamma och oftast mycket duktiga.
  Åker ni snart i så fall lyckans er. Här i Jämtland snöar det för fullt
  Hälsningar
  Jan E
   
 3. milla

  milla Medlem

  Tack snälla Jan för informationen,jag blir så glad att någon svarade.Jag har varit i kontakt med Ving, men de svarade bara mig att de visste inte något om att det fanns två olika namn på hotellet.De stod bara för vad som de hade skrivit i katalogen!!Så klok blev man av det!
  Jo,vi åker snart till vår favorit ö.Resfebern börjar att göra sig påmind.Vi har aldrig bott i PR.Vi har bott i Playa Ingles,Aguiniging(usäkta stavningen)och i Tauritodalen.
   
 4. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Så tråkigt att ving-personalen hade så dålig koll på hotellet. Har du provat ringa någon annan butik eller ving kundsevice.
  Kolla på www.ving.no och sök fram Terazzamar och klicka dig fram till 360 panoramabild, där kan man se både rum, pool och utsikt.
  22 grader i poolen är inte helt fel.

  Jan E
   

Dela sidan