Läkare på öarna..

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Cina, 29 januari 2007.

 1. Cina

  Cina Medlem

  Här kommer lite info gällande Läkare på öarna GC-TF.
  Vi här hemma i Sverige brukar gnälla lite över de Läkare vi har (att de inte är svenska läkare) .
  Här kan ni se hur det ser ut på kanarieöarna..

  En salig blandning eller hur..Integration med andra ord.
  http://www.canarias7.es/multimedia/infografia.cfm?Id=274
   
 2. Trams

  Trams Medlem

  Det märktes tyvärr när sonen vart inlagd..Det var inte många som kunde engelska ens . Så vi ska nog va nöjda när vi går till läkaren här hemma, å läkaren pratar svenska.
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  När jag gjorde illa foten så blev jag körd till en privatklinik i puerto rico precis vid busstationen. Där jobbade en finsk kvinna i receptionen och en JÄTTESNYGG läkare :) Han var jättetrevlig och urmysig. De var tvugna att röntga min fot och jag höll på att dö av skratt för det var en väldigt gammal röntgenapparat och läkaren stod och läste instruktionerna, men det blev plåtar i alla fall och dem har jag sparat. Han var spanjor förresten.

  Annelie Söderbo
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Annelie:bra att läkaren var snygg ...då hade du nått å titta på i alla fall. När jag skulle sy i huvet så fick jag oxå åka till en privatklinik fast då i Arguineguin. Så fort han såg min reseförsäkring så ville han ha 1.500:-, cash! Men han lungnade ner sig å styngnen blev fina.
   
 5. Cina

  Cina Medlem

  Pensionärer i Spanien har fri sjukvård och fria mediciner. Vid problem med hälsan får man dyra mediciner helt utan kostnad.
  Här i Sverige kostar det mycket mer för en pensionar att bli sjuk läkare och medicin ..men var är det inte dyrt nu i dessa tider.
  Cina
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  Ja det är verkligen dyrt med mediciner. Min pappa som är pensionär måste ta ögondroppar. Dessa kostar mellan 500-600 kr flaskan och den är verligen inte stor!

  /Anna
   

Dela sidan