Marina Suites

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Belo, 9 februari 2007.

 1. Belo

  Belo Medlem

  Heja
  Åker till Puerto Rico om 2 veckor ,skall bo på Marina Suites har någon bott där och isåfall hur är hotellet.
   
 2. Anne

  Anne Medlem

  Hej Belo och alla Ni andra!!
  Vi bodde på Marina Suites i Puerto Rico i början av april 2006. Det var ett toppenhotell som man bara måste åka tillbaka till. Lägenheterna var så läckra så man bara njöt och inte blev det sämre av den underbara utsikten som vi hade. Vi bodde på 5:e våningen och hade kvällssol. Jag framförde önskemål om att få hamnutsikt och det fick vi. Det var underhållning hela tiden med båtar som for ut och in i hamnen. Polen var fantastisk med bla tre "bubbelstolar" som man kunde sitta och bubbla i och utsikten från polen mot havet var också härlig. Det fanns ingenting som kunde störa den havsutsikten vill jag lova. Vi tyckte att veckan var alldeles förträfflig och kommer att åka hit igen. Om du går in på VING och klickar på Marina Suites och "FILM" så får du se det jag beskrivit. Det finns också jättefina bilder som jag vill rekommendera till alla som gillar
  "Putte" (som ROGMAN kallar Puerto Rico).Gå in på "www.rab.c.fotopic.net". Där finns underbara bilder från just hotellet Marina Suites och från Puerto Rico i övrigt. För övrigt vill jag rekommendera alla som också gillar att titta på aktuellt väder med webkamerabild från Puerto Rico att gå in på "www.weathergrancanaria.com".
  Vi åker den 16:e februari från Skavsta till Lanzarote och skall bo i Puerto del Carmen, Apartments Fariones. Vi har varit i Puerto del Carmen tidigare och tyckte det var trevligt att bo där. Där finns bla en gammal stadskärna med inhemsk befolkning och inte så turistiskt som Puerto Rico. Det finns dock mycket trevliga och mysiga ställen att gå ut och äta på och dessutom, som vi tycker om, många pubar med levande musik. Men det är kul med omväxling. Nu hoppas vi på fint sportlovsväder på alla Kanarieholmarna.

  Med hälsningar från Anne

  Anne
   
 3. anamogán

  anamogán Medlem

  Anne: Det var en jätte bra väder sida du tipsade om! Tack!:)

  Ha det så trevligt på Lanzarote. Det är också en fin och mysig ö!! Vi hade en fin semester där men det var länge sedan nu, -98 var jag där sist.

  /Anna :)
   
 4. Belo

  Belo Medlem

  Tack för informationen Anne.Det låter bra och fina bilder.
   

Dela sidan