Palmitos Park

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Cosmo, 24 februari 2006.

 1. Cosmo

  Cosmo Medlem

  hello..
  Har varit på palmitos park .Det tutades friskt från bussen. Tur vi inte mötte en galning från andra hållet som tutar samtidigt..
  Det var en mycket fin park att besöka..Det klart inträdet var dyrt, men ölen inte så farligt dyr..
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Cosmo: Palmitos Park är en mkt fin park.
  När det gäller bilkörningen på GC så Måste de tuta i kurvor och liknande. Vid en olycka så blir den som INTE tutat skyldig till olyckan..[:I]..sånt e livet på våran ö. Så det får man vänja sig vid om man åker bil, buss eller mc.

  Rogman [8D]
   
 3. leffe

  leffe Medlem

  Kan varmt rekommendera Palmitos Park. Visserligen något dyrt inträde.
  Ta gärna en halvdag i anläggningen, det är det värt.
  Luncha och ta någon öl. Strosa i lugn takt och kolla alltihop.
  Glöm inte bort papegojshowen, den är faktiskt värd varenda euro.

  leffe;)
   
 4. Cosmo

  Cosmo Medlem

  :( ahh det var ju synd missade ju den showen med papegojorna.Såg
  den andra showen med örnarna. Den var ju häftig med.Satt där med en grande cervera och solen brände i ansiktet.Längtar tillbaka.......
   
 5. kerstinj

  kerstinj Medlem

  Vad kan man se mer i Palmitos Park än papegojor? Vad kostar inträdet?
   
 6. cattis2

  cattis2 Medlem

 7. Cosmo

  Cosmo Medlem

  På palmitos kan man se en massa djur som sitter i burar !!Fåglar, krokodiler,fjärillar,apor,fiskar i akvarium suck,sköldpaddor,ödlor ja det fanns en himla många djur i bur.. Sen fanns det lösglass också men den va så hård (sen förra sommaren) så den fick vi inte köpa..[|)]
   
 8. anamogán

  anamogán Medlem

  Jag förstår dig helt!

  Det är inte mycket som jag inte gillar på Gran Canaria men det finns en sak och det är som du skriver inkastarna. Fast man bara går utan att bry sig om dem så blir man besvärad av dem, i alla fall jag. Jag brukar därför försöka undvika sådana ställen om jag kan. Första gången jag var på Gran Canaria var 1984 och då var det ett evigt utdelande av biljetter i PDI till diskoteken. Jag gillade det då (men då var jag yngre he-he), men nu gillar jag det inte alls! Blir så fruktansvärt tjatigt och man får aldrig gå i fred!

  Vad gäller kassörskorna förstår jag din uppfattning, men eftersom jag har bott där nere så vet jag att det finns viss anledning till varför det har blivit som det har blivit (och det är synd). Tänk dig att sitta där och det kommer dag ut och dag in en massa otrevliga turister som tror att de är kungar där nere, då kan det lätt bli att man som arbetare där inte är alltför trevlig, även om det kommer vänliga och trevliga turister. Det bara blir så att alla får samma bemötande hur dumt det nu låter. Jag måste dock understryka att det inte är så med alla kassörskor för det FINNS många mycket trevliga också. När jag bodde där fick jag också lite av den attityden (fast jag är en mycket positiv person) eftersom man blir bara så leds på fulla och skrikiga turister dag ut och dag in. Kanske är svårt att förstå om man aldrig varit med om det. Men Kanarierna är ett mycket vänligt folk, det ska ni alla veta!! :):)

  /Anna
   
 9. rogman

  rogman Medlem

  Håller helt å fullt med föregående talare med ett tilläg: dessa :( marknadssäljare som turnerar runt på södra delen.
  Man får inte ens gå förbi eller andas på allehanda marknads prylar...[:0]..å skulle man "gud förbjude" fråga vad de kostar eller röra dessa så är det kört. Då har man redan köpt objektet i deras ögon.
  Skulle man sedan bara gå därifrån så är man en "snål smålänning"[}:)] (citat fr Sällskapsresan)

  Missförstå mig rätt, jag älskar marknaden men vill inte handla varje gång.....men att "fönstershoppa" e väldigt svårt därnere.;)

  Rogman [8D]
   
 10. n/a

  n/a Medlem

  Jaaa en kall öl i solen kan man ju alltid längta till....håller med dig...själv håller jag på att ruttna totalt på det här landet med mörker och kyla...Gran ligger bara 5 timmar bort...på det viset är holmarna oslagbart om man tex vill åka bara en vecka...ett par vänner till mig åkte för 850 kr per person till PDI sista minuten med Apollo i början av dec och hamnade på ett hyfsat ställe med bra väder under veckan...det kallar jag valuta för pengarna...
   
 11. n/a

  n/a Medlem

  Skulle vilja haka på Anna och Rogman om det här med försäljare bla...så här i efterhand kanske en kul story..det var i början av mina resor till Gran..besökte Cita och gick in i en butik med klockor och krams ..ja ni vet..affärsinnehavaren frågade om jag skulle köpa något..nej sade jag jag vill titta bara..ut ur min affär skrek han om du inte köper något...jag går när jag tittat klart sade jag..eftersom jag är en vältränad kille så sprang han och hämta 4 kollegor som hade angränsande butiker bredvid till hjälp för att kasta ut mig...ja det var en syn när jag vart utslängd he he...annars håller jag med Anna att visst är Kanarierna ett vänligt folk...här skulle man kunna skriva hyllmetrar av kul och galna grejer man varit med om på ön...
   
 12. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Usch vilken hemsk upplevelse!!! Det kan ju uppfattas fel av folk som går förbi menar jag...huga! Man får kolla selektivt och jäkligt snabbt. Jag fick höra av en kompis när han berättade att skulle köpa en videokamera på någon av öarna...men han ville inte köpa tillhörande väska till kameran....ja då fick han inte köpa kameran om han inte köpte väskan till den....??? Han gick givetvis ut ur affären utan kamera.
  Ja, man kan ju undra om expediterna har massor av regler på vad de säljer och hur mycket som säljs. Det är väl inte som här i Sverige att man ska betjäna kunderna - kanske mer krav, att de måste sälja för att få behålla jobbet.... Detta är bara rena gissningar från min sida. Någon kanske vet helt säkert hur det ligger till?
  Förresten..tjänar man på att åka taxi eller här det hugget som stucket när man ska ta sig till Palmitos Park?

  Anneli
   
 13. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej Cosmo! Ja, vi får väl ta taxin, cykel är inte att tänka på...19 euro kanske är mycket vad vet jag men om det är värt att gå in på Palmitos Park så betalar jag nog det....det blir nog lika bra som förra året då vi var in på Aqualand[8D] vi ska ha med mor denna gång så hon kanske vill se lite orkideér och kaktusar...;)

  Anneli
   
 14. rogman

  rogman Medlem

  Xerxes: vad är det som hindrar dig från att berätta. Mina egna "historier" e rena rama barnleken med dina. Men som sagt Kanarierna är ett mkt vänligt folk.:)...å de flesta prylbutiks innehavare e ju inte Kanarier....
  Sen tycker jag att vi borde kunna hålla en trevlig ton här men ändå ha olika åsikter...det e ju därför sånna här forum finns: för att vi ska utbyta erfarenheter...så få höra mer nu Xerxes :D

  Rogman

  Ps. Nån som vet hur man kan göra för att redigera text från början, utan ändra iden? Tack på förhand[:I]
   

Dela sidan