Parfym?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av alex88, 20 mars 2007.

 1. alex88

  alex88 Medlem

  Åker till Playa del inglés i början av April och jag kommer att vara där i 2 veckor. Och tänkte fråga er om ni vet om märkes parfymer och sådant är mycket billigare på Gran Canaria än här hemma? Kan även passa på att fråga om hur vädret är i början av i april? Vad kan medeltempraturen vara?
   
 2. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Jag köper alltid min parfym och bioterms bodylotion på kanarieöarna,tycker att priserna är lägre fastän inte så billigt som det varit. Vädret i början på april har varit bra de gånger vi åkt deb tiden men man vet ju aldrig med väder, det spelar inte så stor roll för det är varmt i alla fall och man är på plats så att säga.
   
 3. alex88

  alex88 Medlem

  Okej, tack för svaret. Var förra året på Mallorca, köpte då en lacoste perfym som jag fick betala runt 300 kr för, och här hemma skulle dom ta runt 500 lappen för densamma.
   
 4. mysan

  mysan Medlem

  Vill inte lägga smolk i bägaren men jag vill i alla fall lyfta ett varningens finger för parfym i PDI.

  Förra gången vi var nere köptes det parfym i en av de stora affärerna på Yumbo. Döm av besvikelsen när det visade sig att detta inte var äkta vara. Den gav gula fula fläckar (det gjorde inte den variant vi hade hemma) och doftade bara den minut du precis tagit på den.

  Nu sista gången vi åkte så kollade vi priset i taxefree på Sturup, skrev upp och jämnförde med de i PDI. Faktum var att det skiljde så lite att vi handlade när vi kom hem i stället. Då var vi säkra på att få "äkta". Man får handla allt utom tobak och alkohol vid hemkomst i taxefree-butiken, något vi inte visste innan.

  Men som sagt, det kanske bara var vi som hade otur.
   

Dela sidan