Playa del Ingles

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Cascarlsson, 17 november 2004.

 1. Cascarlsson

  Cascarlsson Medlem

  Hej Ann,
  Tack för svarsmail 15/11. Har bookat kombinationsresa 2 v. Las Palmas + 2 v.Playa Ingles. Utöver att ha det skönt i värmen så är resor planerade till Galdar (huvudort på guanchernas tid), till Arucas och till Teror (andra intressanta småstäder på norra kusten) + sightseeing i LP. No problemas !
  Sen jag sålde mitt företag har jag gott om tid att byta höstrusk och kyla mot sol och värme. Är med andra ord ett par decennier äldre än vad du är, men vill/försöker fortfarande vara aktiv. En viss ålderskillnad borde inte avskräcka. Mitt erbjudande handlar ju bara om en dags bilutflykt.
  I Playa Ingles får det nog mest bli sol och värme + några korta avstickare + resan upp till Artenara (heldag). Ska bo på hotel Koka, ca 10 min från Playa del Sol. Vill inte vara påträngande men vill du ha restaurangtips så hjälper jag gärna till. Vid intresse för förslaget - återkom gärna men i god tid före min avresa. Hasta luego ! / Kalle. :)[8D]:)
   
 2. fanvaparty

  fanvaparty Medlem

  hej hej! jag och min kompis sticker till playa ingles den 27 nov. nu på lördag med andra ord. vi ska oxå bo på koka. när skulle du dit?
   

Dela sidan