Playa del Sol.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av ewat, 11 februari 2007.

 1. ewat

  ewat Medlem

  Måste säga att jag tycker Playa del Sol är trevligt.:)
  Första avsnittet var så där men nu ännu bättre.
  Jag skrattade faktiskt mycket ikväll.
  Steffen han är ju för kul!
  Ja de andra också men han tog priset ikväll....
  ewat
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Jag tycker också att det blir bättre och bättre för varje vecka, men idag var det riktigt kul! Steffen han är väl lite charmig, eller? Tommy han har ju att göra om han nu ska läsa vad Sandra skrivit om honom i boken;).
  Förresten Pellis: Vet du vilket avsnitt du och dina söner kommer vara med i?
  Cattis
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  Bättre å bättre dag för dag...idag var det riktigt kul. Kul oxå att se lite från Gando...tänkte ni på att när skåni...förlåt Steffen vinkade av tjejen så var dom vid bagagebanden å inte i avgångshallen.
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Nej, det tänkte jag inte på. Det måste jag kolla. Spelar ju in, så jag kan kolla när GC-sjukan blir för illa ;) Skarpsynt du är Rogman.
  Cattis
   
 5. Johanna

  Johanna Medlem

  Ja, vi är väl lite "skadade" här på forumet, men det jag tänkte på var att när de åkte från flygplatsen åkte bussen mot flygplatsen. Det står nämligen ett gammalt skrotat rött flygplan vid Bahia Feliz och det såg jag svischa förbi på "fel" sida!!! Inspelningsteamtet skulle ju naturligtvis haft med oss som "sakkunniga"......!
   
 6. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, det där med att rådfråga sakkunninga borde filmteamet ha tänkt på, jösses jag var ju därnere. Såg också att bussen åkte åt fel håll!!!
  Annars tycker jag serien tar sig, inget höjdar program men klart underhållande, jag spelar också in alla program på gammalt VHS band. Skådespelarinsatserna tar sig liksom.
  Jag har inte avslöjat vilket program vi är med i *s*, tror jag! Suger på "karamellen" ett tag till eftersom jag helt klart börjar känna mig nervös inför kommande scen.

  I väntan på att "vår" replik skulle spelas in åt vi lunch inne på Hotellområdet och "Stephen" satt bredvid med en tjej (såklart), hade då ingen aning om vilken "Casanova" han skulle vara i filmen.
  Såg trevlig ut, klart ett ämne att vila ögonen på...men eftersom jag hade min man med mig tittade jag självfallet åt ett helt annat
  håll *s*!!!
   
 7. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, Pellis!

  Du kan väl viska bara till mig när du ska vara med[8)]!!
  Jag lovar att inte skvallra, hi hi.
  Vi åker den 21 så jag kommer att missa 2 avsnitt om jag ni inte skulle komma ihåg att spela in dem!!
  Ha det bra
  riggan


  Riggan
   
 8. anamogán

  anamogán Medlem

  Till Riggan och alla ni andra:

  Ni vet väl att om ni går in på svt.se så kan ni se alla avsnitt de har visat om Playa del Sol i efterhand. Jag brukar se dem på datan när jag missar ett avsnitt.

  Jag tycker som övriga att avsnitten blir bättre och bättre för varje vecka. Önskade bara att de kunde visa MER av omgivningarna!

  /Anna:)
   
 9. xerxses

  xerxses Medlem

  Steffens omgivningar förstår jag...:D[8D]

  Kul att ni tjejer fått lite att se på....tyckte att han hade en fin kusin på tal om annat...
  och Pellis ska bli kul att få se om du får något vidare anbud eller engagemang efter ditt framträdande på Playa del Sol..vem vet kanske en ny karriär haver sin början??[8D][8D]
   
 10. AnneliH

  AnneliH Medlem

  :(Nu fick jag vänta så där läääänge innan jag blev inloggad igen...så jag kom av mig nästan....jo, det tar sig som sagt programmet;)
  Jag la också märke till flygplanet och blev lite konfunderad, men då hade jag rätt...de åkte åt fel håll:) Jag smålog lite när sonen som inte är så "impad" av GC satte sig jämte mig i söndags kväll och tittade sa; såg du förra gången då var de och filmade vid Glade Vinking ;)Hade inte en aning om att han hade sett programmet. Ska bli kul att se om de filmar från marknaden[:p]

  Anneli
   
 11. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag gillar serien också och jag tänkte inte så mycket på flygplanet utan mer på att havet var på fel sida :) Söndagskvällarna kl 20 får ingen störa mig, det blir bara bättre och bättre. Kunde faktiskt vara lite längre.

  Annelie Söderbo
   
 12. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag tror att jag läste att de fick klippa bort biten med marknaden i nån kvällstidning, men det vet man ju inte om det stämmer. Det kan ju vara med något annat från marknaden med, än när hon den mörka skulle reklamera ett par espadrillos eller vad det heter.
  Håller med om att de skulle visa mer från omgivningarna. Det är ju det bästa.
  Cattis
   
 13. rogman

  rogman Medlem

  Ja omgivnigarna vill vi se mer av....å sen är det "samma utsikt" varje gång, mellan scenerna. Lite mer fantasi vore kul....men det ser nog bara vi, som redan är "miljöskadade":D
   
 14. anamogán

  anamogán Medlem

  Bra poäng där Rogman, vi är nog lite miljöskadade. Tror inte att övriga svenska folket tänker på samma sätt som vi G.C. älskare ang detta program.

  /Anna :)
   
 15. Cina

  Cina Medlem

 16. cattis2

  cattis2 Medlem

  Pellis: Nu måste det väl snart vara ditt avsnitt i serien? Alltid lika kul på söndagskvällen att slå sig ner framför tvn o njuta.
  Cattis
   
 17. Pellis

  Pellis Medlem

  Nu kommer jag till det stora avslöjande ni har väntat på! Usch, tänk om jag ändå hade bett om att få se mig först. Jag kanske ser helt förvriden ut och pratar norrländska som bara den (OBS! inget jag skäms för), för saken är, att när jag ska prata fort och blir arg kommer norrländskan fram. Nåväl, det är väl bara charmigt!
  Avsnitt nummer 11 är det! Näst sista avsnittet så då vet ni! Förmodligen kommer jag att befinna mig på plats, känns rätt skönt och slippa kändiskapet här hemma *s*. Min mellanpojke är han som sitter och gungar med "Mårten", den stora och lilla Melker leker i bakgrunden tillsammans med andra barn. Tänk på att jag är en arg mamma på "Mårten" vilket inte stämmer in på min rätta personlighet! Ni får själva räkna ut vem jag är...!
   
 18. big

  big Medlem  Har inte hängt med i seien men visst går den på Lördagar?

  Lovar att kolla avsnitt 11, mest för att man är nyfiken på att få ett ansikte på nicket "Pellis" ;)

  Hare' gött
   
 19. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Steffe!
  Serien går i 1an kl 20 på söndagar! Visst ska det bli kul att se "Pellis" och hennes killar!
  Cattis
   
 20. big

  big Medlem

  Förlåt..[:I] Jag är nu övertygad.

  Det var bara så att jag satt och bläddrade på TV siten "vip.tv.nu" Enligt den så sänds Playa de sol i morgon 13:30, men det kan ju vara en repris.

  Kollade även Söndagens program, men inget Playa de Sol [V]

  Ska genast skaffa mig en bättre TV sight ;)

  Massor med vänliga hälsningar:Steffe
   

Dela sidan