Rulla cigarr, romprovning eller liknade aktiviteter på Gran Canaria?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Alice L, 22 januari 2018.

 1. Alice L

  Alice L Medlem

  Hej! Jag och min pojkvän ska snart åka till Gran Canaria, i samband med hans födelsedag. Jag hade gärna velat ge honom någon romprovning eller att han får testa på att rulla egna cigarrer, men hittar inget online ang. det. Man gör kanske inte det där helt enkelt? Kan ni annars rekommendera någon bra cigarr-shop att besöka, eller några intressanta tourer?
  Tack!
   
 2. elsueco

  elsueco Medlem

  På romfabriken i Arucas kan ni provsmaka; http://arehucas.es/

  Ska ni lära er rulla cigarrer på Canarias så tror jag att ni får ta er till ön La Palma som har cigarrtillverkning.

  TommyD
   
 3. Hej Alice, det finna flera bra cigarrbutiker på ön, en av de bättre Tabaqueria Boxes & Cigars ligger gågatan Calle Ripoche i Las Palmas.
  Ägaren rulla själv sina cigarrer. Tror inte att han har några kurser i cigarr rullning men det är bara att fråga. Ett världens bästa cigarrmärke är El Ciio som tillverkas på La Palma, cigarrerna finns att köpa exklusivt på El Corte Ingles. Är du intresserad av att köpa kubanska cigarrer, hittar du dessa på Big Ben på calle Sagasta i Las Palmas, en butik som har alkohol o tobak till öns bästa priser. Arucasfrabriken i staden Arucas har rompovning, kontakta dom för mer info.
  Jag är journalist och fotograf, älskar cigarrer o rom, och har kanarieöarna som en specialitet. Läs mer på vårt onlinemagazine beinspiredtravl.se -
   
 4. Oj, gick lite för fort med stavning - vårt onlinemagaizine heter förstås
  Beinspiredtravel.se
   

Dela sidan