Semesterbilder

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Datorgumman, 19 februari 2005.

 1. Datorgumman

  Datorgumman Medlem

  Kom hem den 9 februari från en två veckors vistelse i San Agustin. Vädret var kallt, blåsigt och regn. Några dagar sol hade vi men kvällarna var kalla, 10-13 grader, så det var tur att tjocka tröjan var med. Längtar ändå till nästa gång vi åker dit. Finns så mycket mer att göra än bara sola och bada. Brukar hyra bil i tre dagar och köra runt och titta. Och det är verkligen värt pengarna. Har varit på ön tre år i rad, men fortfarande är det mycket vi inte sett.

  Bilder från våra resor finns att se på www.anitha.se under semesterbilder, för den som är intresserad.
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Fantaskist fina fina bilder, och berättelser du har! Roligt att kunna se. Håller med att det känns som att "komma hem" lite grann när man landar på GC. Vi har också varit på biltur från Maspalomas till Fataga. Verkligen en upplevelse som tål att rekomendera!!
  Vid ett speciellt ställe stannade chaffisen och frågade oss vilket håll vi trodde bilen skulle rulla??...jag undrade om han var riktigt nykter eftersom vi stod i uppförsbacke så svarade vi alla givetvis ...bakåt!!!! Men icke!....vi rullade framåt!!! Han förklarade att det var alla synvillor som fick ögat tro att det var uppför...ja, ja konstigt var det i alla fall, en liten upplevelse som bland alla backar och krön (värre än berg&dalbana mellanåt)fick en att förundras över naturen. Jag/vi min man och jag gillar verkligen att vara där, ska för 6:e gången till GC. Vi brukar hålla oss runt San Augustin,Pl del Ingl, och Maspalomas.
  Ja, man kanske ska ta och göra ett album av alla bilderna....tack för att jag fick ta del av dina bilder. Hälsn. Anneli

  Anneli
   
 3. Sleepwalker

  Sleepwalker Medlem

  Tyckte det var jätteintressant att få hör aom alla dina upplevelser från Gran Canaria och kolla alla dina bilder!
  En sak jag tyckte var lite roligt var att jag fick syn på Charlie.
  Jag och min mor var iväg till San Agustin förra året och där träffade vi Charlie, på Don Quijote. Han var en trevlig liten filur. Om jag inte missuppfattade så har jag för mig han nämnde att han bodde i Sthlm för tillfället?
  Det kanske kommer fler kort snart igen? [8D]
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Datorgumman!
  Fina bilder på din hemsida! Sitter och läser blade de äldsta posterna på forumet i brist på bättre! Eftersom regnet bara vräker ner här i sverige får man väl värma sig med lite fina bilder!
  Cattis
   

Dela sidan