Sommar på GC

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av elira, 16 februari 2006.

 1. elira

  elira Medlem

  Hemma åter efter en solig avkopplande vecka i S agustin.Det var tydligt att det har kommit mycket regn och vind.Grönt överallt,men vad sorgligt att Dedo deDios har knäckts.Det sägs mycket om det ostabila vädret,och,visst.Det är ju inte speciellt kul om hela ens semester regnar och blåser bort.Men klimatförändringar verkar det ju att vara lite överallt.Dramatik i naturen!Det är just det som jag älskar på GC,Naturen i bergen.Och så lätt o snabbt att ta sig dit,för att sen åka ner till syd där det är helt annorlunda.Men jag måste säga att jag tycker att GC är allra bäst på sommaren.På något sätt känns det mer äkta kanariskt.Det är underbart att vara i bergen och de små byarna då,havet är härligt,stränderna fylls av sköna spanjorer,även kackerlackorna är söta ;)(tycker min 5åring.Sommaren vill jag verkligen rekomendera,Det är faktiskt ganska annorlunda på ön då.

  Mvh/elira
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Instämmer helt om din åsikt om Gran Canaria på sommaren, absolut bästa tiden att åka! Det vilar ngt trollskt över ön då. Ljuset och de varma kvällarna. Visst skulle du åka ner i sommar? Jag kommer att vara där i 4 veckor och längtar alldeles extra till just den resan. 17:e maj tänkte jag också åka ner med min blivande 5-åring...
  Idag och igår kostade det 780:-/tor för en flygstol hos Ving inkl. mat! Billigt...men vad hjälper det när man inte kan åka!
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Pellis!
  Tänkte bara fråga om vings flygstol du skrev. Var såg du dem? Jag kollar varje dag, men har inte sett någon så billig, tänkte om det är nån sida jag missat? Ska åka ner om nån månad med äldsta grabben och tänkte kanske bara ta en flygstol då.
  Ha det bra!
  Cattis
   

Dela sidan