Spanska kontantkort!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Elektrikern, 27 november 2004.

 1. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Någon som testat att köpa Spanska kontantkort och kört in dem i luren och testat hur det funkar. Tror att det blir billigare och mer säkert. Man slipper få en chockfaktura när man kommer hem igen! Någon som testat det, vilken operatör ska man välja och var finns påfyllnadsställen?

  Håkan
   
 2. kattis

  kattis Medlem

  hej håkan!
  jag kör vodafone när jag e där nere...du fyller på din mobil hos alla återförsäljare...jag tycker att det fungerar toppen men det är alltid skönast att vara utan mobil när man e där!
   
 3. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Kör du ett spanskt eller Svenskt Vodafone??

  Håkan
   
 4. oleb

  oleb Medlem

  Varför inte ta med mobiltelefonen och köpa ett GSM-kontantkort där nere?? Jag gör alltid det när jag åker utomlands..... de där hemma kan nå en (givetvis på ett annat nummer än vanligtvis...) och man kan ringa 'lokalt' utan att bli skinnad av de svenska operatörerna!


  <center>Not. Din mobiltelefon får inte vara operatörslåst! Not.</center>  Frågor.... eller vill någon köpa mitt spanska GSM-kort.... så du vet ditt spanska nummer innan du åker .... kontakta mig på ole_bramserud@hotmail.com


  /Ole

  sökord: gsm kontantkort ringa mobil operatör mobiltelefon
   
 5. Sanna

  Sanna Medlem

  Hejsan
  Vi köpte ett kontantkort i receptionen på hotellet för att ringa hem till Sverige. Men vi tyckte att det inte fungerade så jättebra, det är bara vissa telefonkiosker som det går att ringa ifrån, en massa sifferslående med en aoutomatisk telefonröst på spanska. Men det bästa är nog att köpa ett kontantkort till mobilen so är operatörsfri. Det kostar ju en hel del att ringa med mobil i utland.Sms:a är bättre. Kram Sanna
   

Dela sidan