Spar-butiken i San Augustin

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Riggan, 14 mars 2006.

 1. Riggan

  Riggan Medlem

  Vad kul det var nu när jag kommit hem att kunna gå "in" i Sparbutiken i San Augustin via internet. Man får en känsla av att man står där i butiken. Synd att jag inte den innan jag åkte.
  Det var den butiken vi handlade mest i när vi var där nere.
  För er som inte hittat den gå in på Hem längst upp på startsidan . Den 10.3.06 är detta inlägg om bl.a turistmenyer och Sparbutiken inlaggt.
  [8D][8D]

  Riggan
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Hur tyckte du att priserna var där nere i just den butiken? :) nyfiken som bara den. Väskan är färdigpackad fast jag packar om den varje dag. Längtar jag eller.............

  Annelie Söderbo
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej Anneli.
  Jag märkte inte någon nämnvärd skillnad mot förra året när vi var där nere.
  Det som jag tycker är dyrt är färdigskivad ost. så nästa gång tar jag med mig en osthyvel. Det blir billigare. Öl, vin och sprit om man vill ha det är bra priser på. Köpte gott vin för 2-3 euro. Öl för 0:35
  Men alla dessa priser hittar du på prisinfot.
  Vi har ätit ute nästan varje dag och vi har ätit god mat. Allt från 6:95 och uppåt. Billigast åt vi köpcentrat i San Augustin. där många har ett pris på mellan 6:95 -9-95 euro . Den godaste köttbiten (enligt min man) var hos en som vi kalla kinesen. Han har sin restaurang bredvid rest. Mälaren . Han står alltid utanför i en rödblommig skjorta. Det finns 5 olika varmrätter att välja bland och alla är goda. Jag åt bl.a fisk en gång och kött en gång. Där äter vi för 6:95/per person. Var även inne i Playa I och åt god mat för mellan 7-9 euro.
  Det är nästan så att jag skulle vilja åka med dig ner igen. Det är för trist här hemma med alla snö. Vi ser knappt vägen utanför vår villa för all uppskottad snö.
  Svårt att tänka sig att förra tisdagen låg jag på playan i bikini.
  Så du gör rätt i att längta. Jag hoppas du får det skönt nere i värmen. Min värk i kroppen var inte så svår där som här hemma i kylan.
  [8D]


  Riggan
   

Dela sidan