Stalle och WEB-red!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av bo-ek, 14 februari 2007.

 1. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Jag vill aldrig uttala kritik mot människor, men jag tycker inte vi, som Stalle,ska gå in på 8 sidor i kanariaforum med exakt samma inlägg.
  Det räcker väl en gång eller tror webred att vi har svårt för att fatta vad killen menar. Det är väl ändå ingen vettig människa som reser till Bahia Feliz i fortsättningen......
  Webred: Ta bort såna inlägg så vi kan läsa vad xerxes skriver i stället.

  På tal om i stället: Han som ställde sin häst utanför kyrkan,fick tillsägelse: Ställ den i stället i stallet i Stöllet. Den du, stalle!

  Ha det som norrmännen säger.
  OBS detta meddelande kommer inte att upprepas.

  bo-ek
   
 2. akoi

  akoi Medlem

  Hmm ..jag visste det...har alltid känt mig lite förvirrad och galen,och nu är det bekräftat,för jag kan faktiskt tänka mig åka dit igen..[:p]
   
 3. xerxses

  xerxses Medlem

  Tjena Bosse.
  Tack för dom orden..heders..:)[8D]...annars kan jag bara hålla med...
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

  Ja, jag stämmer in med Akoi för jag måtte då också vara lite galen eftersom jag till och med längtar till Bahia Feliz! Men jag börjar att tröttna på att berätta om det vi tycker är bra med BF så jag funderar på att göra som Emtehed.......Givetvis får alla ha sin egen uppfattning om sina resmål, men jag känner mig lite påhoppad av Stalles inlägg "då han tycker att det är otäckt att vissa verkar tycka att det är ett bra område att bo på"...... ..Vi får se, det är ju trots allt Alla hjärtans dag idag så jag får väl rycka upp mig!
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Jag får väl också sälla mig till dem som är lite galna eftersom jag tyckte om stället. Det passade mig och mina barn bra, men som sagt tidigare så är ju smaken som baken som tur är. Jag hoppas inte du Johanna försvinner med dina inlägg från forumet. Det vore trist iså fall.
  Sen håller jag med bo-ek att det är väldans tråkigt att få läsa samma inlägg i varenda tråd man öppnar. En gång räcker allt.
  Nu längtar jag till maj då vi åker till BF igen!
  Kram till er alla på alla hjärtans dag!
  Cattis
   
 6. Riggan

  Riggan Medlem

  God kväll!
  Om vädret hade varit strålande sol från morgon till kväll tror jag stalle inte hade sett allt med så dyster min. Sedan tycker jag synd att det blev som det blev. Men att skriva samma sak under varje ämne är att gå för långt
  Vi har fattat vinken.Åk inte dit. Men det gör vi ändå. vi har alla våra favoriter där nere.
  Vet många som varit helnöjda med Bahia Feliz. Så vi får inte nervärdera det efter stalles rapport!!!!!
  Det är ju många gånger vädret som avgör hur semestern blir.
  Har goda vänner som alltid åker vid påsk och de tycker vi är helgalna som åker nu i februari.
  Men vi har haft tur med vädret. Visst har det kommit någon regnskur på 14 dagar, men det kan jag leva med.
  Förra året hade vi inte under +18 någon kväll och runt +22-25 på dagen. Helt OK för mig jämfört med härhemma.
  Lovar att lämna rapport när jag kommer hem hur jag har haft det
  Kram till er alla
  Riggan

  Riggan
   
 7. xerxses

  xerxses Medlem

  Äsch Johanna ta det inte så nu...:)

  Du behövs här och försvara det du gillar...och jag har inte glömnt vem som kom in med receptet på att göra egna pepitos hemma..det var du...så inga Emtehed stuk..försöker röka fram den rackarn nu men han står väl som slalompinne där uppe i backen...[:p]
   
 8. anamogán

  anamogán Medlem

  Johanna, du ska inte ta åt dig av Stalles inlägg (flera gånger om samma...). Du gillar Bahía Feliz och punkt slut! Det är bra att alla inte gillar samma för hur skulle det annars bli här i världen? Jag tror att om det hade varit bättre väder så hade kanske inte inlägget varit fullt lika negativt..eller vad tror du..?
  Så istället kan du väl skriva om alla de positiva och trevliga fördelarna du finner med att resa till Bahía Feliz?? :)

  /Anna :)
   
 9. Johanna

  Johanna Medlem

  Tack för era snälla inlägg! Jag kommer troligtvis inte att klara att hålla mig från detta forum någon längre period eftersom jag lider av den berömda "kanariesjukan".......
   
 10. Webbred

  Webbred Medlem

  Jag har mailat Stalle om att inte lägga samma inlägg på flera ställen. Tyvärr kan jag inte delita nu eftersom efterföljande kommenterar då blir obegripliga. Men disskussion blev det i alla fall. Mail mig gärna om det blir fler multi-inlägg. (Hinner inte kolla forumet hela tiden).
   
 11. bo-ek

  bo-ek Medlem

  BRA!!!Webred:
  Jag trodde inte det skulle bli så många inlägg, men som f d journalist frågar man sig vad som får en människa att gå in på samtliga möjliga avdelningar på forumet med samma text? Och ingen liten kort text heller, jag tror det är det längsta bidraget som funnits. Tänk om t ex en dagstidning,vilken som helst, skulle ha samma text på 8 sidor i tidningen.

  mvh bo-ek
   
 12. AnneliH

  AnneliH Medlem

  :D:DHoppas vi i fortsättningen också kan dela erfarenheter utan att behöva tugga om samma text flera gånger[8D]
  Det är bra att vi har samma tanke bo-ek:)

  Anneli
   
 13. stalle

  stalle Medlem

  Oj Vilken respons det blev. Jag förstår att en del Kanarieälskare inte gillar att höra sanningen från någon utifrån. Jag beskrev bara intrycken från ett flertal människor som har stor resvana och därmed kanske för stora krav. Men ingen kan få mig att förstå vitsen att åka till Gran Canaria (förutom flygtidens fördelar)när det finns så mycket mer att spana in. Vi vet ju all att Kanarieöarna är ett lika spännade resmål som exempelvis Skara. De flesta vi träffade på resan hade inte sett mycket av världen och reste till GC av gammal vana i tron att detta var bra semester...men smaken är ju som baken [8D]
   
 14. Riggan

  Riggan Medlem

  God kväll!
  Jag tror ingen av oss forumare åkte tillbaka till GC om det vore så dåligt som du har haft det på din semester.
  Det är bara att beklaga att INGET var till belåtenhet.
  Vi är nog många här på forumet som varit på fler ställen än på GC. Även om du kanske inte tror det, eller??
  Men vi som åker dit gång på gång åker ju för att vi är nöjda[8D] Lagom restid. Finns inte så många resmål att välja på om man inte vill åka så långt bort vintertid. Vädret kan vi inte göra något åt, det blir som det blir.
  Men en fördel med detta forum är just att dela med sig av erfarenheter. Och det tror jag vi all uppskattar att du gjorde. Men det hade räckt med en gång.
  Själv åker jag på onsdag till San Augustin. Anledningen till att jag åker till värmen, är pga min värk. Vi har haft tur med vädret nu i 4 år. Får se hur det blir med det. Stället vi bor på är vi nöjda med , sedan får vi ta det andra som det kommer.
  Hoppas du ger GC en chans till.[8D]  Riggan
   
 15. Pellis

  Pellis Medlem

  Hhm host...nä Stalle nu tycker jag du rider på höga lite för höga hästar! Självklart blir det stor respons på ditt inlägg när du skriver överallt om dina negativa upplevelser.
  Jag brukar skriva att; "Alla blir saliga på sin tro" och så är det på detta forum, oavsett om du gillar eller ogillar Bahia Feliz och Gran Canaria. Självklart kan vi som skriver här ta kritik...även vi naturligtvis försvarar våran ö! Alla har rätt till en åsikt, även du och jag. När jag läser mellan raderna är vi som åker till Gran Canaria inte resvana och skulle lika gärna kunna åka till Skara!!! Jo, tjena...
  Om du nu reste i ett sällskap som är så otroligt resvana, snälla säg mig...hur kunde ni öht välja Gran Canaria och Bahia Feliz? Kan inte bara ha varit flygtiden!
  Jag har sett ganska mycket av världen och har otroligt höga krav på mat/dryck, boende m.m trots detta åker jag till...*börjar bli tjatig* Gran Canaria!
  *(ursäkta mig men jag vara bara tvungen, inte likt mig att ta ton)*
   
 16. Cina

  Cina Medlem

  STALLE:Más vale estar solo que estar mal acompañao.
   
 17. Cina

  Cina Medlem

  Glömde översättningen på det Spanska ordspråket.

  Bättre at vara ensam än att vara i dåligt sällskap.
   
 18. chica

  chica Medlem

  Jag har full förståelse och respekt för att man kan bli besviken om man betalat mycket pengar och åker med familjen till Gran Canaria i januari/februari i tron att vädret ska vara som tex. sommaren vid medelhavet och det sedan blir riktigt dåligt väder. Ska man ha det riktigt varmt och solsäkert får man dubblera flygtiden och priset. Brukar alltid säga ett varningens ord till bekanta med barn som funderar på att åka till kanarieöarna (och tid. ej varit där) under de kritiska vintermånaderna typ. januari/februari och allra helst om man bara åker en vecka men sedan beror det väl också på vad man har för förväntningar samt förmågan att göra det bästa av situationen om man nu inte har vädergudarna på sin sida. Om man ställer in sig på att vädret kan vara annat än sol och plockar med sig några långärmade plagg så man slipper frysa så finns det massor av trevliga saker att hitta på ändå, särskilt om man hyr bil och kan upptäcka denna vackra ö med sin fantastiska natur. Stalle fick igång en ordentlig debatt och hans inlägg rörde om i forumet men jag tycker inte att det är befogat att antyda att de som åker till Gran Canaria är kravlösa och icke resvana. Men det säger nog mer om den som skrev inlägget än om dem som omskrivs.
   
 19. xerxses

  xerxses Medlem

  Du Stalle..[8D]
  du påminner lite om mig när jag började skriva om Gran här..jag plöjde på lite onyanserat..tror att det ligger något annat hos dig som trycker..

  Nåväl jag var nere samma tid som du och visst holmarna visade sig inte på sitt soligaste humör..men vi hade lite lattjo ändå..
  en liten tanke jag som också är diggare av andra länder och är ganska berest..var på vippen att boka Phuket jul och nyår 2004 2005..och jösses vad glad jag blev när jag bokade Jardin del Sol PDI dessa helger..sug på den Stalle..således så spelar det ingen roll var på jorden du åker du kan råka illa ut varsomhelst..så var du glad att du kom undan med händelserna på Bahia..och vad är det för fel på Skara..rätt kul sommarland där för oss med lite livsglädje och humor kvar..tror inte du har kul någonstans..tyvärr..:)
   
 20. anamogán

  anamogán Medlem

  När jag läser vad du skrivit Stalle blir jag bara såååå.... "suck" Att G.C. skulle jämföras med Skara är ju fullkomligt löjligt!

  Klart vi ska skriva både bra och dåliga saker på detta forum men jag blev mycket irriterad (liksom många fler) när du hade kopierat samma inlägg hur många gånger som helst och under hur många trådar som helst. Det hade räckt med en gång! Vi fattar pysen!
  Att du nu i detta inlägg klankar på oss att vi inte har varit och rest mycket och därför av någon anledning skulle välja Gran Canaria bara för att vi inte vet bättre gör att jag blir ännu mer sur på dig. Det får stå för dig men du ska veta att vi har besökt många ställen i världen och jag har rest och bott utomlands en hel del i mitt snart 38-åriga liv.

  Om DU nu tycker att Gran Canaria är blähä, blaha varför väljer DU då detta resmål undrar jag du som påstår dig vara så berest....?? Kan du Stalle vara karl/kvinna och förklara det för mig och alla andra??

  Klart man ska skriva det man tycker är dåligt på G.C. också på detta forum, det gör jag med, men att klanka ned och nedvärdera oss som reser till Gran Canaria bara för att vi inte vet bättre är att sjunka mycket lågt anser jag.

  En undran: tog du dig tid till att åka runt ön, träffa och prata med de underbara kanariska människorna...gav du det en chans överhuvudtaget... eller....satt du och tjurade hela resan igenom???

  Jag måste säga att jag börjar tröttna [}:)][xx(] på de som nedvärderar oss bara för att vi ÄLSKAR Gran Canaria.

  Respekt!</u>

  /Anna
   

Dela sidan