Välsorterad whiskey affär/butik?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tjollan, 5 december 2005.

 1. tjollan

  tjollan Medlem

  [?] Vet någon vars man kan hitta en vösorterad whiskey butik på Gran Canaria? Har hört att det ska finnas en med 200-300 (?) sorter någonstans. JAg menar inte en vanlig "köpcenter butik" med vissa sorter utan det är en speciel butik jag är ute efter.

  17 dagar kvar :)
   
 2. visbyone

  visbyone Medlem

  Hejhopp!

  Sök på whiskey här på forumet... så hittar du ett tips som "lillkarin" skrev till mig för ett år sedan.
  När jag var vi denna butik tidigare i höstas så såg den märkligt stängd ut, om detta var just då eller för alltid vet jag ej.
  Skulle det visa sig att det är fallet, är det heltorsk på sådan butiker.
  Då skulle jag nog rekommendera tax-free på flygplatsen, när du är på väg hem.
  Maken till välsorterad tax-free butik har jag då inte sett i Europa, i alla fall när det gäller whiskey.
   
 3. tjollan

  tjollan Medlem

  Hm undrar om det kan vara den affären jag ändå är "ute efter?"...Jag hade upfattningen att det var en renodlad whiskey affär eller sprit haltiga drycker affär..
  Ja jag får vällkika senare om en par veckor :)
   
 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Vi var nere i San Agustin 1-15 oktober i år. Vi var och tittade i specialaffären för finare sorter. Men som nämndes i inlägget så såg det ut att vara stängt. Gatan heter Las Flores och är en återvändgata som går från nedre planet av köpcentret och upp mot Hotell Agustino Beach. Synd om dom har stängt för det var en sevärd butik. Kan däremot förstå om dom fick stänga, för priserna var inte speciellt plånboksvänliga. De första åren vi åkte var det en valig närbutik som sålde matvaror men de sista åren var den mer specialinriktad på finare sorters alkoholdrycker.
  Karin
   

Dela sidan