Mojo Picon

Discussion in 'Prat om Gran Canaria' started by Hasse1977, Jun 16, 2010.

  1. Hasse1977

    Hasse1977 Medlem

    Någon som kan hjälpa mig. jag har lite kryddor hemma som man kan göra mojo picon av. dock vill jag ha hjälp med blandningen. askarna är på 60 g. hur mycket olja,vinäger,vatten och salt ska jag ha
    ?
     
  2. twaxer

    twaxer Medlem

    hittade detta på nätet och översatte det så bra det gick! :)
    vet inte om det är detta du letar efter?

    2 cayenne peppar
    4 vitlöksklyftor
    1 / 4 kopp olivolja
    lite ättika
    1 kopp vatten
    1 msk cayennepeppar
    1 nypa kummin
    Salt
    Ströbröd

    Mjukar upp cayennepeppar, lämnar ett par minuter i varmt vatten.
    Tillsätt paprikapulver, spiskummin och peppar vitlök i en mortel.
    Krossa ihop allt
    Tillsätt vinäger, olja och vatten och rör om tills allt tjocknar bra.
    Du kan lägga till ströbröd för att ge såsen konsistens.
     
  3. Hasse1977

    Hasse1977 Medlem

    Lite dålig förklaring av mig.
    Själva kryddblandningen har jag redan hemma. Den ska blandas med olja,vinäger,vatten och salt.

    Askarna som jag har är det 60 g kryddblandning i.
    Till själva frågan. Hur mycket olja,vinäger,vatten och salt ska jag blanda med kryddblandningen jag har?

    Där jag köpte asken tala om för mig hur jag skulle göra men jag har ju minne som en guldfisk så jag har glömt bort det. =)
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice