BRA RESTAURANG ENKÄT

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av evaa, 12 oktober 2007.

  1. wesse

    wesse Medlem

  2. big

    big Medlem

    Paparazzi = otroligt goda pastarätter och pitzzor [:p]

    trevlig intriör och vänlig personal. :)
     
  3. wesse

    wesse Medlem

    Hej Grodan!

    Ja det ligger västerut och en bit upp mot bergen, men hur långt det är vet jag inte, tror att det är längre än 3 km:D:):D

    wesse som längtar till väärmen igen
     
  4. elsueco

    elsueco Medlem

    "Grodan"

    Enklaste förklaring på var La Cabanita Park ligger är nog att
    den ligger på vägen till Palmitos Park. Crta Palmitos Park 10.
    Det är inte gångavstånd dit oavsett var du bor.
     
  5. grodan

    grodan Medlem

    Hej!
    Tack för att ni är så hjälpsamma..Känner mig så lost vad gäller detta, [:eek:)]då jag aldrig besökt er ö, men ska dit på lördag ..thihi[8D]:D

    Känns som att det enklaste då är att ta en taxi? O vissa en lapp med stället..En taxi kan väl bara kosta några hundralappar t/r eller så kanske..[8)]

    Tack iaf!!!

    kram till er alla

    Grodan
     
  6. evaa

    evaa Medlem

    Hej!
    Nyss hemkommen efter 2 härliga veckor på Gran Canaria!
    Har nu lite tips att ge om god mat!

    Kan verkligen rekommendera Roger´s, gamla Escandinavia. Roger har öppnat strax intill Boney M (danshaket på Avd de Tirajana).
    På tisdagarna (beställ senast måndag middag) har Roger Sjötunga Walewska och den är bara helt underbar. Var där flera ggr och ingen av oss (8 personer) blev missnöjda med något, vi provade både fisk, skaldjur och kött.

    Har också testat Adio Mare i San Augustin, jättetrevlig personal och kanonmat! Deras kolgrillade oxfilé (Espetada) på järnspett är verkligen en höjdare!

    * Sedan som så många andra måste jag rekommendera My House, på Jumbo, deras Gambas al Ajillo, tror jag var bäst av de jag testade. Konstigt, det skilde 5 Euro från det dyraste till det billigaste stället vad gäller Gambas al Ajillo!!?? (6,95 -- 11,95) Det är väldigt stor skillnad på en rätt som bara serveras på ett sätt och med ungefär lika mycket räkor!

    * Paellan på ROMA vi La Playa är också en höjdare!

    Det var mina små tips och tankar om god mat!

    Har en bild att fresta med på Rogers Sjötunga Walewska: http://www.panoramio.com/user/1434099

    Ha en fortsatt bra dag!
    Hälsningar från ett soligt Småland! / Eva
     
  7. AxelF

    AxelF Medlem

    En riktig pärla i Playa del Ingles.

    Restaurante Meson del Cordero

    Den ligger på Avda de Tirajana i närheten av BoneyM och minigolfbanan.

    Genuint och matkonst i högsta divisionen. Vilket lamm, det smälter i munnen. Från 22-tiden kommer de spanska familjerna och äter där, vill man ha det lugnare och troligen rökfritt så äter man före det.
    Inredningen är lite kitch med uppstoppade djur och hö-gafflar men även lite kockdiplom och det känns som det ska på en familjär krog.

    Vi åt i går gambas och pata negra till förrätt, lammkotletter och ungstekt lamm till varmrätt (det senare ramlade isär av mörhet), catalansk creme brulé och kaffe med en suverän 10-årig spansk brandy till efterrätt. Till maten dracks den mustiga riojan Baron de Lay Reserva 2004.

    Notan 90 men då var vinet på 20. MYCKET prisvärt!

    Rekommenderas varmt.
     
  8. evaa

    evaa Medlem

    Härligt att höra!
    Flera ggr har vi tänkt att prova på att äta lamm där! Nu får det bli av i februari när vi reser nästa gång!
    Har du ingen mera "höjdare" att rekommendera?
    Hälsningar Eva
     
  9. Cina

    Cina Medlem

  10. Rson

    Rson Medlem

    Emtehed m.fl.- Ja, Marino Chico kan verkligen rekommenderas! Däremot är jag lite mer tveksam betr. Los Canarios. De var bra för några år sedan, men turisttillströmningen tycker jag har gjort att maten och servicen blivit sämre. I Patalavaca hittade vi förra året en ny "pärla", Fernando. Mycket god mat och husets vin var verkligen gott. Sedan gillar vi nyöppnade Julia strax före posten i Arguineguin. God mat! Kanske lite mycket tips runt om Arguineguin, men det är där vi alla borde vara...
     
  11. molpe

    molpe Medlem

    Greek Village Avda. Sargentos Provisionales 30, 35 100 Playa del Ingles, Gran Canaria, Spain är en kanon resturang som ni måste besöka, vi var och åt på många resturanger under våran vistelse men ingen resturang kom upp i samma klass som greek village:)

    micke
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis