I Las Palmas nu

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lill, 15 november 2007.

  1. lill

    lill Medlem

    Hej alla! Nu ar jag nere i Las Palmas och kan bara saga att vadret varit kanon sedan vi kom den 6. Mer an 30 grader varje dag, idag moln/sol o bara 25...Det har blivit mkt sol o bad. Resan ner gick bra, men vi fick sitta i planet i 2 timmar innan vi kunde starta. Kapten meddelade att de hade ett indikationsfel och det skulle sa klart atgardas. Han ska att vi skulle halla tummarna for att vi skulle komma ivag[V]- lagom kul nar man ar dotrott och varit uppe i princip hela natten...[xx(]Men sjalvklart vill man att planet ska vara OK nar man flyger, eller hur:D. Vi hade medvind sa vi var nere pa 5,15 tim. Och det var ju bonus! Ikvall ska vi ata middag pa Jeremias, for gamla minnens skull. Vet att en del av er kanner till det:)Ha det sa gott alla forumare![8D]
     
  2. Cina

    Cina Medlem

    Hejsan Lill...härligt att höra något ifrån dig.
    Toppen att ni har haft bra väder.
    Hoppas ni har ätit något gott ikväll på Jeremias.
    Billigt o bra.
    Här är det kallt o med lite snö täckta ängar // Cina........ saludos a mi querida Las Palmas
     
  3. AnneliH

    AnneliH Medlem

    Hej lill![8D]
    Det var ju bra att de fick ordning på planet, men 2 tim är ju lite segt att sitta i ett trångt plan.[xx(]
    Medvind är bra[:p]
    Ja, jag har sett på webcam att det har varit bra väder och hoppas att ni fortsättningsvis kan bättra på solbrännan.

    AnneliH som längtar till solen
     
  4. Bronzom

    Bronzom Medlem

    Hej Lill ! Toppen att allt är bra där nere, hoppas middagen på Jeremias blir till belåtenhet.Ja där har jag ätit lunch säkert 100 tals gånger genom åren.Och hos grannen på den tiden Kennedy.
    Njut av Las Palmas, hasta la ultima gota.

    Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
     
  5. Cina

    Cina Medlem

    Lill gå till la Puntilla en kväll så kan vi vinka till dig // cina
     
  6. tindaya

    tindaya Medlem

    Cina, tack för påminnelsen om den tråden, hade liksom tappat bort den. Visst måste väl kameran vara placerad ovanför pizzerian ungefär? Länken skall jag skicka till de vänner som kommer på besök, jag brukar mer eller mindre släpa/tvinga dem att gå ner till en av de två spanska restaurangerna där. Och lyckliga är de när de sitter där och äter gott med denna fantastiska utsikt. Det är nog den del av strandpromenaden som fortfarande är verkligen "kanarisk". (En gång i tiden låg där en svensk restaurang som hette Viken, tror nog en hel del av er minns den.) Brukar gå ner dit själv ofta ensam och sitta o njuta[^]

    Kram alla!:D

    Anette
     
  7. tindaya

    tindaya Medlem

    LILL, som vanligt glömmer man något, SMAKLIG MÅLTID!!!! Och gå gärna ner o vinka i webbkameran, det skulle vara kul!:)Gärna med stor röd rosett i håret så vi vet de e du![:eek:)]

    Anette
     
  8. Cina

    Cina Medlem

    Tinaday...Ja den finns mellan pizzerian och glasskiosken som ligger i hörnet.
    Mitt emot parkbänken du ser i bild.
     
  9. klara

    klara Medlem

    Hej Lill! Vad kul att det fina vädret håller i sig där nere. Det är ju tydligen lika fint som när vi lämnade ön i lördags. Jag måste säga, att jag kände stor ångest av att åka hem till kylan och hade lätt kunna stannat några månader, för att slippa undan denna kalla årstiden.
    Ha en fortsatt skön semester!

    Klara
     
  10. coconut

    coconut Medlem

    webcam via google eller?..jag säkte där för kjag ville kolla men fattar inte hur man söker för att kunna se väder å lite av hur det ser ut där dom sitter uppe..jag e ett yxskaft...hur gör man..?:D
     
  11. AnneliH

    AnneliH Medlem

    Här är några länkar som jag brukar kolla in....tycker inte att väderrapporterna stämmer så bra....jag brukar som oftast kolla webcam:

    https://kanarieoarna.nu/webbkameror/
     
  12. lill

    lill Medlem

    Lite kort information fran var ö igen... Sitter pa ett internetcafé i la Isleta, och tangenterna ar helskumma...de flesta bokstaverna ar borta o dessutom sitter dom annorlunda an vad man ar van vid sa det bir nog skumt skrivet...[?]Inatt vaknade vi tva ggr av âskan.J-ar vad det small! Idag har vi haft regn, mkt regn...Vi âkte till Vegueta o tankte ata lunch pa El Herreño, men de hade fâtt vattenskador av skyfallet sâ tyvärr blev det inte sâ[V] Men vi hittade ett annat mysigt ställe sa det gick andâ. Man har blivit sâ bortskamd av det fina vädret[8D] Har aldrig varit med om att Las Palmas haft sa varmt o soligt under sa lang tid i november (inte vad jag kommer ihag iallafall:D) Ja, nu har vi inte manga dagar kvar :(Vi aker hem pa tisdag igen. Ska kanske beratta att sandskulpturerna ar pa gang igen. De jobbar fran tidig morgon till sen kvall. Joda, maten smakade toppen pa Jeremias, at en plato combinado bestaende av ensaladilla rusa, pescado a la plancha, sparris o papa fritas...Toppengott! O mätt blev man. 4.50 Euros;) Ha det gott alla forumare sâ hors vi hoppas ni kan tyda vad jag skrivit...;)
     
  13. AnneliH

    AnneliH Medlem

    Trevligt med en lägesrapport[8D]
    Det låter bra att det har varit toppenväder men åska är ju mindre trevligt. Ha det gött de återsående dagarna.

    AnneliH som längtar till solen
     
  14. lill

    lill Medlem

    Glomde bort -angaende webkameran pa La Puntilla - vinkade at en van i Sverige haromkvallen, men hon sa att det knappt gick att se ngt - blev suddigt sa det verkar inte fungera sa bra... Tyvarr, annars vore det en kul grej att alla som aker ner bor vinka at de andra forumarna:) Hasta luego;)
     
  15. Bronzom

    Bronzom Medlem

    :DTack lill för lägesrapport ! Middagen på Jeremias verkade toppen.Hoppas åskan håller sig borta tills du åker hem.;)

    Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis