Vädret i januari och februari på Playa de Amadores

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av asa, 9 januari 2008.

  1. asa

    asa Medlem

    Hej på er,

    Vi åker ner till Amadores den 2 februari och är ju såklart lite nyfikna på hur läget är där nere med temperaturerna.

    Så frågan är: Hur är vädret nere på Gran Canaria just nu?

    Längtar så sjukt mycket efter sol och värme, det bara kryper i kroppen av allt slask och snöblandat regn vi förärats med i dagarna. Försöker stilla det värsta suget med "Sällskapsresan" :D

    ps. det är så roligt att läsa alla inlägg på vårt reseforum som trillar in hela tiden, det märks tydligt att resandet till GC ökar den här tiden på vinterhalvåret (eller så är det bara kanariesjukan som är starkare än nånsin när det är så här mörkt ute :D)
     
  2. 6carina

    6carina Medlem

    Vi var på Gran Canaria över jul och nyår och visst var det fint väder mellan 20-25 grader...
     
  3. Pellis

    Pellis Medlem

    Härligt att du ska åka ner till Kanarieöarna! Den senaste tiden har vädret varit jättefint. Varmt, skönt och inte alls så blåsigt som det kan vara. Hoppas du kan få en direktrapport av någon på plats *ropar*!

    Tyvärr kan det ju skifta ganska snabbt!

    I mitten av december var vädret helt otroligt fint, vindstilla och inte ett moln på himmelen. Jag trodde, att nu kommer ett riktigt högtryck!!!
    Dagen efter och dagen därpå var det kallt/regnigt och rått över hela ön. Vinden kom från syd...inte alls bra under vintertid!

    Nu har jag lärt mig (under vintern) att om vinden vrider och blåser från syd, i mitt fall från Maspalomas, ja då är det sämre väder i sikte.

    Du får säkert fint väder! Men på kvällarna i januari/februari måste du ha någon tröja eller kofta.
     
  4. Ingela

    Ingela Medlem

    Hejsan Åsa!

    Kom hem från Amadores i lördags (den 11 januari) och vi har haft fint väder hela veckan. Det var några dagar som det började mulna på framåt eftermiddagen vid 14 tiden ungefär, men temperaturen har varit runt 25 grader hela veckan.

    Playa de Amadores var mysigt!
    Vi bodde helt otroligt fint på Dunas Amadores ett fantastiskt hotell med trevliga poolområden och underbar utsikt från balkongerna.

    Hoppas att ni kommer få en härlig semester och ta gärna strandpromenaden till Puerto Rico någon dag. Den är en skön promenad.

    //Ingela
     
  5. asa

    asa Medlem

    Åhhh det låter ju som ni haft jätteskönt Ingela! Jag tycker väderprognoserna låter lovande, än så länge i alla fall, och säkert kommer vi att ha fint väder nån dag under våra två veckor där nere. Jag längtar så sjukt mycket :)
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis