Servatur Bahia i Meloneras

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av soldyrkare, 4 februari 2008.

  1. soldyrkare

    soldyrkare Medlem

    Är det någon som har bott på Servatur Bahia i Meloneras? Vill gärna veta om det är bra där, inte störande trafik, nära strand etc?

    Hälsningar soldyrkare
     
  2. Ina_08

    Ina_08 Medlem

    Hej!

    Jag har bott på Servatur Bahia Meloneras i nov förra året och stortrivdes. Så pass att vi sticker dit igen nu på lördag. Radhuset vi bodde i var jättefint. Två sovrum, ett badrum, en toa dusch och ett stort allrum/kök. Dessutom altan nere och en stor balkong från ett av sovrummen. Trafiken märkte inte jag av (tror att man mer använde vägen som gick på baksidan av hotellet).

    Det ligger ett hotell melaln Bahia Meloneras och stranden men det är bara att gå runt så är man framme. Jag tyckte inte om den stranden för den var stenig men på bara en liten promenads avstånd är man vid Maspolamas och där har man nästan en mil sandstrand som man kan slå sig ner vid.

    I hotellbyggnaden nedanför finns en liten affär och ett flertal restauranger men en hel del har stängt igen. Vi var där i nov så det kanske påverkade det hela.

    Vi sticker dit igen på lördag och njuuuter.
    Ha det bra![8D]
     
  3. boss

    boss Medlem

    Hej Ina!
    Jag undrar om restaurangen som man kunde köpa halvpension på är bra?
    Vart ligger den, är det långt från lgheterna?
    Vi åker dit med två barn därför väljer vi halvp.

    Tacksam om svar.

    Lena.
     
  4. zalle

    zalle Medlem

    Hej Lena
    Vi kommer därifrån precis och hade halvpension. Maten var bra men inte så mycket att välja på(pastan var ingen höjdare). Dryck ingick inte och för oss som är 5 i familjen kostade det ca 9-12 extra om dagen beroende av vem som serverade. Det är alltså ingen buffe. Maten serveras i poolbaren som ligger mitt i området. Frukost serveras mellan 8:30-11:00 middag mellan 18:00-21:00.
     
  5. hallonback

    hallonback Medlem

    Vi var där i Januari 2008, helt ok men inte att förväxla med det ursprungliga bahia meloneras som ligger precis brevid men används endast av dom som äger lägenheterna. På detta komplex var det mera höjdskillnader som gör det lite mer krävande om man har små barn med sig. Stranden ligger ca 300 meter från där det finns ett urval med restauranger samt olika krims krams shops.
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis