Elektronikpriser

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av garcia, 8 april 2008.

  1. garcia

    garcia Medlem

    Jag hör till de fåtal som fortfarande inte har något digitalkamera.

    Har länge tänkt att köpa en, men så funderade jag på att förr var elektronik mycket billigare på Kanarieöarna än här hemma i Sverige.

    Är det fortfarande så? Ni som vet kan ni också tala om vart man helst ska gå?

    För i så fall kan jag lika gärna vänta med att köpa en kamera till när jag åker ner.
     
  2. Cina

    Cina Medlem

    Det finns billiga här och även där. Vi köpte en digitalkamera förra sommaren på El Muelle shopping center i Las Palmas de Gran Canaria för 1500kr. Samma kamera här kostade 600:- mer här hemma. Men det finns många bra kameror här hemma till jättebra priser.

    https://www.pricerunner.se/cl/29/Digitalkameror
    Jämför och kolla här // cina
     
  3. Bumpen

    Bumpen Medlem

    Man kan göra klipp på Gran Canaria. Men internet är ju kanon så man kan jämföra med vad dom kostar hemma. Men det viktiga är att man kollar att kameramodellen eller märket har en internationell garanti!. Så du kan lämna in den i Sverige om det blir fel på den.
     
  4. Cina

    Cina Medlem

    Helt rätt: köp ett känt märke typ Cannon!

    Cina
     
  5. Lynx

    Lynx Medlem

    Kolla på Prisjakt eller Pricerunner så upptäcker du att så gott som allt i elektronikväg är mycket dyrare på Kanarieöarna än billigaste alternativ i Sverige
     
  6. visbyone

    visbyone Medlem

    Hejhopp!

    Som gammal prylb¤g;) så tycker jag inte att det är så attraktiva priser på Gran Canaria längre när det gäller elektronik.

    Sverige är faktiskt billigare trotts att Kanarieöarna skall vara ett frihandelsområde.

    Visst hittar du en kamera som är billigare där men säkert så är det inget minneskort med. Och är det med så är det ett som är mindre minne i än vad du hade fått här hemma i Svedala.

    Däremot skall du köpa en jättedyr kamera, typ: 15 000-20 000 så är den ca 25-35 % billigare på öarna.
     
  7. garcia

    garcia Medlem

    Kan nu meddela att efter goda råd och letande på internet har jag beställt en kamera. Kom dessutom underfund med att jag ville inte vänta längre heller. Har lånat en av min snälla mamma och upptäckte att jag ville ha en egen med en gång :). Den var inte alls farligt dyr.
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis