Världens dummaste fråga...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 13 april 2008.

  1. coconut

    coconut Medlem

    När man reser med mellanlandingar som vi kommer att testa för första gången i sommar. Sköter sig väskorna "sig självt" då mellan planen? För annars blir det ju knapert med tid om man ska hämta väskor å checka in igen på varje ställe[xx(]...Hur e det med det?Flyter sånt på av sig självt? Kan ju v bra att ha den tiden till att gå å käka istället.[:p] Helt ny på detta som sagt så därför kommer denna knasiga fråga....[8D]
     
  2. garcia

    garcia Medlem

    Inga frågor är dumma vet du väl! ;)
    Jo då du behöver inte se dina väskor förrän du är framme vid slutmålet. Då kommer väskorna åkande på rullbandet. Om du har tur:) Det har man ju också för det mesta.
     
  3. coconut

    coconut Medlem

    Va bra..tack ska du ha....Jag räknar me att kanske nån väska kommer dan efter(får räkna me det värsta så man sliper besvikelse)Men det va ju skönt å höra att man slipper hålla på å vela me dom emellan flyg....:)
    Ha en bra dag....
     
  4. garcia

    garcia Medlem

    Ett litet tips; jag brukar alltid packa ner sådant man absolut inte vill vara utan i handbagaget om utifall man har otur och ens väska gör en extra sväng till sydostasien på ett par dagar.
     
  5. torpare

    torpare Medlem

    Det är inte alls en dum fråga!
    Åker du charter med mellanlandning så är det inga problem. Då åker du ju vidare med samma plan.
    Åker du reguljärt så beror det lite på vilka flygbolag du åker med.
    Åker man med samma bolag hela vägen så checkar man in in väskorna och slipper dem sedan till dess man är framme.
    Många andra bolag samarbetar kring bagagehanteringen och då brukar det fungera på samma sätt. En del lågprisbolag står utanför samarbetet. Senast jag flög med Virgin fick jag checka om väskorna när jag skulle fortsätta med SAS.
     
  6. Cina

    Cina Medlem

    ;):)
    God Morgon...under alla dessa år har aldrig våra väskor kommit fel.
    Och då har vi åkt denna rutt ett antal år och gånger.
    Jag tror inte du ska känna dig orolig för att det ska hända..men som du vet är ingen 100% säker // Cina
     
  7. tindaya

    tindaya Medlem

    Goodmorning!
    Vet att Spanair betalar ca 53 euro från dët första dygnet o.s.v. Men då skall det ju skickas in en massa kopior på biljett, boarding, bagageticket, pass och`på vad man handlat, och många ids inte. Men är man utan sitt bagage ett par dagar och ändå har så man klarar sig är det ju alltid en slant att handla något extra för ;)
    Bra söndag!
    Anette:)
     
  8. coconut

    coconut Medlem

    Ok...tack för era upplysningar, vi kommer att ha med scandinavian airlines, spanair och lufthansa att göra när vi åker dit/hem. Inget av dem är väl direkt nåt lågprisbolag? Men jag antar att vi blir upplysta om vad som gäller på flygplatsen...
    Kommer deff att packa d viktigaste i handbagaget..typ barnens badbyxor så att dom kan hoppa i på en gång..Sen allt annat löser sig utifall att man får vänta nån dag. Men man får väl hoppas på det bästa...håller tumarna för att d går lika bra som det gjort för dig Cina...
    Tack för era svar...
     
  9. bo-ek

    bo-ek Medlem

    Vi aker med tva mellanlandninmgar, reguljart flyg.
    Eftersom bytestiden for oss ar valdigt kort, 45-50 min ar vi alltd beredda pa att bagaget kommer dan efter med taxi, antingen vi ar pa G eller Sverige.
    Det jag ville saga/upprepa nu ar att fore avfarden fotograferar vi vaskorna. Antingen ligger bilderna kameran eller ocksa skriver vi ut foton for att visa officen hur dom sag ut vid starten.

    bo-ek
     
  10. coconut

    coconut Medlem

    Just det...det va bra att d upprepade det för det hade jag glömt...Minns att du sagt det förr..jag ska absolut göra det....tack för påminnelsen...
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis