Nostalgitripp till Playa del Sol

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av xerxses, 31 maj 2008.

  1. xerxses

    xerxses Medlem

    Jag har ett par helt underbara grannar visserligen lite äldre än jag men försöker avhålla mig från åldersrasismen denna gång..vi hade gemensamnt köpt jord till våra tomter och satt nu på min uteplats och mumsa lite gott och drack en kall cerveza..vi gled in på ämnet Gran Canaria..och nämnde att min första charter gick till denna ö..så sen dess har det varit lite speciellt då följdaktligen (ni vet första kärleken osv)..

    Vi gillar också Gran C säger dom...
    - how come..?
    - Jo vi träffades där för första gången...
    - Jaså säger jag häpet, var då....?
    - På Playa del Sol...

    Tar mig för pannan nog visste jag att Playa del Sol är en ökänd träffpunkt men att mina närmsta grannar träffats där var lite extra roligt.. :)

    Världen är liten ibland...så alla singlar här Playa del Sol är en bra träffpunkt för er....så det är bara att blinka med ena ögat och ha en ros i handen...så ordnar sig det säkert ;)
     
  2. garcia

    garcia Medlem

    Här har vi en till[:I] Träffade min före detta man när jag bodde på Playa del Sol 1981. Att det är en "före detta" går ju dock inte att skylla på hotellet:) det kan ju ha andra orsaker;)
     
  3. xerxses

    xerxses Medlem

    Visst är det något speciellt med stället..[8D]

    På min första charter dit så tyckte jag min fästmö tittade mig extra djupt i ögonen när vi dansade där inbillning kanske..

    Hmmm...kanske inte så konstigt att teveserien döptes till just Playa Del Sol..vem vet...[?]
     
  4. garcia

    garcia Medlem

    Kanske inte, tyvärr missade jag denna eminenta serie. Var den också inspelad på Playa del Sol[?] Jag trivdes väldigt bra där, i augusti när vi åker ska vi bo på Los Arcos. Tydligen lite blandad standard, vad jag förstår.
     
  5. xerxses

    xerxses Medlem

    Playa Del Sol har svenska ägare om jag nu inte är helt fel underättad....[8)]

    Så om det hade någon betydelse för att Playa Del Sol halkade in som namn för serien (smygreklam)..namnet är säkerligen skyddat så SVT måste ha fått betalat en dusör eller så tyckte ägarna att hurra lite gratisreklam och betalade SVT för användandet (fast då är det inte gratis)....en del kanske minns diskussionen om discot på Kasbha som tog namnet Systembolaget...det vart ett herrans liv på bolaget här hemma..OBS detta är inget skämt...

    Nej serien spelades inte in på Playa Del Sol...utan på ett annat ställe som säkert någon ..
    har koll på här.. har för mig att någon ritade om just detta här...du får hålla ögonen öppna för Playa Del Sol II kommer så småningom på SVT

    Annars så ligger Playa del Sol ypperligt för dig som ska till Los Arcos...[8D][8D]...fast det visste du säkert redan...
     
  6. garcia

    garcia Medlem

    Nej det är inte långt emellan. Har många ställen där jag ska göra nostalgibesök som t ex Playa del Sol. Även El Veril där jag jobbade i en tapasbar. På min tid (jisses det låter som om jag vore urgammal)
     
  7. Börje2

    Börje2 Medlem

    Hörni ungtuppar.
    Vi gillar också Playa Del Sol. Visst har de svenska ägare. Både Lill Babs och och andra svenska artister är stadigt återkommande varje vinter där.

    Mycket trevligt att dansa där, även om vi gillar square dance bäst men det kör vi hemma. Härligt med en tråd präglad av personliga minnen kärlek och upplevelser fjärran från bagagevikter och avresetabeller.
    Och du Xerxses verkar lite kul på din uteplats. När får man komma.
     
  8. garcia

    garcia Medlem

    September-79 var jag nere första gången (snart 30 år sedan). Fick jobb där ganska direkt. Åkte tillbaka efter ett halvår och blev kvar nästan 3 år.
    Tittar på alla bilder och förstår att mycket har ändrat sig. Ställen som inte ens fanns då har ploppat upp som Anfi t ex.
    Sist jag var där -87 var det nyaste stället CC Yumbo och då bara halvfärdigt.
    Jag hamnar nog på hemmet före dig:)
     
  9. xerxses

    xerxses Medlem

    Härligt Garcia då har du mycket att tillföra forumet och du har jobbat där ..
    mycket intressant....men du har väl varit där på senare tid..förlåt om man inte är uppdaterad...eller är det så att det är som du skriver en nostalgitrip..:)

    Du glöm inte att checka av Irländska puben i första rondellen Avenida De Tirjana när du kommer från Los Arcos..mycket hög stämning där om du gillar lite sånt stuk....[8D][8D]

    Sorry vi skrev om varann....1987..ja då blir det mycket nytt och intressant för dig att vila ögonen på
     
  10. coconut

    coconut Medlem

    E det hög singelfaktor där kanske jag skulle ta mig en tripp dit är vi bor på Los A...
    Fast medelåldern kanske ligger lite högre än jag har tänkt mig där...

    Hur som helst måste jag kolla in detta ställe åtminstonne från utsidan då man hört ett å annat....

    Hoppas ni får en solig dag....
     
  11. xerxses

    xerxses Medlem

    Tjaaa Coconout...:)

    Snittåldern är väl sisådär 55+..
    Visserligen hög men det finns lite yngre också men tror att Boney M discot passar dig bättre med en mer blandad kompott..[8D]

    Ligger inte långt från Los Arcos..på stritan..
    lite mesig musik tycker jag bara för att vara ett disco jag som gillar mest techno house och musik som låter som maskinhallen på SSAB...

    Men kan också ta en sväng till Lill Babs och dansband..som finns på Playa Del Sol lite av allätare är man nog.......så det är bara att checka av din lilla lyllis...[8D]:)
     
  12. Björn

    Björn Medlem

    Playa del Sol brukar få ett besök av oss när vi är på ön vintertid och besöket grundar sig på flera orsaker; billigt krubb, mycket folk och go stämning dessutom gillar vi att dansa. [8D]
    Beträffande publikens medelålder är det lite svårare att uttala sig om eftersom det varit väldigt blandat när vi varit där men från 20 år och uppåt är ingen dålig gissning även om de flesta varit åtskilliga år äldre än så.
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis