Lite bilder

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 15 december 2008.

  1. cattis2

    cattis2 Medlem

  2. Bumpen

    Bumpen Medlem

    Tack för filmer och bilder Cattis! Men nu blev man ju bara mer ressugen :D
     
  3. cattis2

    cattis2 Medlem

    He he ja för dig är ju resan nära nu. Förstår att du börjar längta, men än så längtar inte jag tillbaka.
    Cattis
     
  4. Bumpen

    Bumpen Medlem

    Du fick verkligen med känslan på film. När man sitter stel av skräck för att bussen inte ska köra ner i havet :D
    Jo det närmar sig med stormsteg. Tur att det blir lite julledigt snart så tiden går fort! Snart börjar du nog längta du med :D. Men man brukar känna sig nöjd i någon månad. Sen kommer suget igem :)
     
  5. Johanna

    Johanna Medlem

    Hallåj Cattis! Härliga bilder från "vårt" Bahia! Synd att Ni hade otur med vädret....!
    /Johanna
     
  6. cattis2

    cattis2 Medlem

    Ja Orquideaområdet hade verkligen rustats upp. Det var jättefint, medans Monte Feliz där vi bodde verkligen hade gått ner sig sen vi var där i fjol. Blir inte det hotellet någon mer gång tyvärr. Man undrar om det är därför Monte numer är Blue star isället för Blue village som de varit tidigare.
    Cattis

     
  7. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Cattis; jag e ju så jä.....vla flygrädd men va med från början till slut, uja mig kände lika hemskt som jag upplever det själv, samtidigt en skön känsla
    :)[:0]
     
  8. Agganeta

    Agganeta Medlem

    Hej! Det var kul att se andra bilder än resekatalogens. Det jag får hoppas på är väll att det blir ngn ändring på vädret. Som förstagångs farare hoppas man kanske lite extra. Jag vet de gånger man har haft med sig ngn till ett ställe man själv har talat sig varm för. Man vill att det ska visa sig från den allra bästa sidan. Men nu börjar det bli väldigt pirrigt.MVH Agneta
     
  9. coconut

    coconut Medlem

     
  10. coconut

    coconut Medlem

    Va konstigt inlägget blev men du kanske ser ändå cattis...
     
  11. Resenären

    Resenären Medlem

    Tack Cattis för de fina bilderna från Bahia Feliz. Om 10 dagar sitter jag och min familj på flyget från H fors till Las Palmas. Man får ju bara hoppas att det snart kommer högtryck över holmen för där är ju "kallt" nu, tittade på väderprognosen som lovade endast 7 grader värme natten mot Lördag och dagstemperaturer på 15 -19 grader. Vi kommer att bo på Tres Vidas.

    Önskar er alla en God Jul samt ett gott nytt år med många fina resor!
     
  12. klara

    klara Medlem

    Vilka bilder cattis2. Jag är verkligen imponerad.

    Tack.

    Irene
     
  13. cattis2

    cattis2 Medlem

    Vi bodde första veckan på Blue Star Koala. Lägenheten vi fick, nr 205, var väl ingen höjdare då den låg så att solen aldrig kom åt markterassen. Eftersom vädret var så kallt och blåsigt blev det kallt även inomhus.Sen var städningen heller inte så bra. Sängarna fick vi bäddade två ggr, och när jag kollade under sängen då vi skulle åka låg där bla en adresslapp från en tidigare resenär, som var där en månad före oss. Så förmodligen var det inte städat under sängarna på den tiden iallafall.
    Annars tycker jag det var bra på Koala. Varma poolen var verkligen varm, och restaurangen tyckte jag har ryckt upp sig ett snäpp. Gillade inte maten alls där sist, men nu smakade det riktigt gott. Ett plus tycker jag också är att de har utökat antalet datorer i receptionen och att det är relativt billigt att sitta där, 50 cent för 20 min.
    2a veckan bodde vi på Monte Feliz. Där hade vi 2 lägenheter, 3012 och 4008. Bägge lägenheterna låg så att solen inte kunde nå balkongen/terassen. Men där låg balkongen i lä så där kunde man nyttja den iallafall. Lägenhetérna var lika fina som året innan. De hade även utrustats med en hårblås i badrummet. Tyvärr tyckte jag poolområdet inte var lika fint längre. Trapporna hängde löst och på botten låg flera såna fyrkantiga marmorplattor de har på golven därnere. Sen var det inte varmt i poolen trots att den skulle vara uppvärmd.
    After beach som de brukade ha vid poolen var också borta. Det är numer i Coco Loco vid Orquidea. Kvällsunderhållningen är i Fata Morgana, och den var lika bra/dålig som tidigare. Själv tycker jag den är kul att se.(Filmade Coco åt dina grabbar, Coconut, men fick inte lägga den på youtube så mejla mig kan jag skicka filmen)
    Åt underbart god pizza nere på torgen i Bazaren. Restauranten hette Canguro. Har inte ätit så god pizza sen jag var i Italien(-82). Tog bussen till Puerto de Mogan en dag. Det var en upplevelse. Kommer aldrig mer att åka dit, men jag är glad att jag varit där. Vi skulle igentligen åkt till Anfi den dan, men bussen gick ju inte dit så det fick bli Mogan istället.
    Vi var inne på ett litet köpcentra nere vid stranden i Playa del Inglés, och där skulle vi ta hissen upp till 3e våningen, max 8pers stod det i hissen, så vi klämmde gladeligen in oss alla 7 och tryckte på 3an. Det gick bra i början, men sen började hissen att zacka för att slutligen stanna helt. De vevade ner hissen för hand och sen stod där en man och gestikulerade för fullt. Hissen var gjord för max 4 personer. Man fick absolut inte vara fler än 4a. Hade jag kunnat lite bättre spanska hade det varit kul att veta varför de inte ändrar på skyltarna i hissarna. För det var 2 hissar o samma i båda.
    Lite om våra veckor på GC. Det kändes tråkigt när man kom hem för att vädret varit så dåligt, men det är ju ändå skönt att komma bort från vardagen tycker jag.
     
  14. AnneliH

    AnneliH Medlem

    Fina bilder och filmer. Synd att ni inte hade så bra väder.

    AnneliH som längtar till solen
     
  15. LaSirena

    LaSirena Medlem

    Cattis2: Jättefina bilder från din senaste resa. Vi kände igen många bilder från Playa De Ingles och Puerto Mogan. En av dina kort idnr 16850665 är det Puerto Rico man ser?
     
  16. cattis2

    cattis2 Medlem

    Jag tog den bilden när vi for "hem" till Maspalomas med bussen från Mogan. Jag är inte säker men det kan nog stämma för vi åkte ju förbi Puerto Rico.
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis