hemma igen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Lavendel, 18 februari 2009.

  1. Lavendel

    Lavendel Medlem

    Nu har vi kommit hem efter fyra veckor på Koala. Vi fick separat sovrum, fast vi hede bokat studiolgh., det var bra. Vi motionerade mycket (hade stegmätare med mig:)). Det fanns ett motionspår nära hotellet bredvid alla fotbollsplanen, c:a 1km, där gick vi ofta. Jag besökte läkare, för jag blev förkyld. Jag var lite småförkyld redan när vi åkte.
    Det var en norsk man som fick hjärtinfarkt vid den stora rondellen och dog. Han och hans fru bodde på Koala. De hade kommit dan innan. Ambulansen tog inte med honom, utan de fick vänta i c:a två timmar, innan bårbilen kom och tog med dem. Under tiden var polisen och guiden där och de hade täckt kroppen med en plastpåse och frun satt där bredvid sin man. Det var hemskt. De sa något om att ambulansen inte får ta med en död människa, om inte två läkare har konstaterat/skrivit under att personen är död. Jag tyckte så synd om frun, mycket folk gick ju där hela tiden.
    Men iallafall så besökte vi Puerto Mogan och första gången att det var marknad samtidigt. Det var kul. När vi åt mat där så tyckte vi att det var billigare än förut. En snitzel med stekt potatis och vatten kostade c:a 6euro.
    Vi har även åkt stora Ö-turen. Det är ju så vackert där i bergen. Romfabriken besökte vi också, så nu har jag första gången köpt hem ron miel.
    Det bästa med semestern är ju när man promenerar en stund, sitter och tar en öl, promenerar lite till och så sitter man igen och äter glass och så fortsätter man.
    Vi besökte även Las Palmas. Jag gick i affärer och "gubben" satt i fiket. Det var lätt att åka lokalbussarna inne i stan. Just den dagen var det väldigt höga vågor i Las Palmas.
    När vi kom hem så blev båda riktigt förkylda, så vi har varit nästan sängliggande båda två. "Gubben" menade på att vi slutade med "semesterfirandet" så tvärt när vi kom hem, så kroppen fick en chock,så det var därför vi blev sjuka.:D
    Nu är det bara att börja titta på nästa resa.
    Ha det bra// Lavendel
    ps. vi har -20 grader i Haparanda just nu//ds
     
  2. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Välkommen hem.Vilken osis att ni blev förkylda[xx(] det va ju inte kul. Annars verkar ni haft det bra.O gud va hemskt med maken som dog, och att få sitta så till innan dom hämtade honom:( Det måste ju varit fruktansvärt för hans fru usch.
    Nu har jag själv bara morgondagen kvar här hemma i kalla Sverige sen dra vi[8D] ska bli superduper.

    Marie
     
  3. coconut

    coconut Medlem

    Tack för reseberättelsen...
    Tragiskt med mannen som avled...en tanke till frugan då...:)
    Det dät motionsspåret....låg det precis väggi vägg me koala??Går inte att missa eller? Skulle jag nog gärna uttnyttja på morgonen innan frulle...Åker dit i dec.

    Att ni blev sjuka beror helt säkert på att ni slutade semesterfira när ni kom hem....välkommen hem till kylan....
     
  4. Lavendel

    Lavendel Medlem

    Motionspåret finns på vänstersida bakom alla fotbollsplan när man tar vägen från holidayworld mot marknaden. Koala finns på höger sida. Motionspåret går runt en park med vattendamm och lekplats. Det brukade vara mycket barnfamiljer där på söndagar och kvällar.

    Ha det bra
     
  5. chica

    chica Medlem

    Välkmmen hem och tack för reseberättelsen!

    Trivdes ni bra på Koala? Jag har kikat lite på det hotellet för en längre vistelse (3 v) nästa år i januari men jag är lite tveksam eftersom jag inte brukar bo på så stora hotell.
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis