Kronan inte värd mycket

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av n/a, 27 februari 2009.

  1. n/a

    n/a Medlem

    Det måste kännas otroligt dyrt för svenska turister att komma till Spanien nu. Såg hur mycket man får ge
    i SEK för 1 EUR just nu, aaaajjjjjj!
     
  2. bo-ek

    bo-ek Medlem

    Förlåt att en knivstickande forumare lägger sig i, men går man in på www.forex.se kan man läsa vad en Euro just nu kostar att köpa idag. Så visst är det dyrt att åka till euroländerna just nu. Men det är inte billigt åka till t ex Danmark eller Norge heller...
     
  3. Bumpen

    Bumpen Medlem

    Huvaligen vad lite man fick för kronan! Jag har för mej att jag gav lite under 11Kr för en euro när jag där. Och att jag fick mer andra veckan när jag växlade (tog ut pengar). Och jag trodde att det var påväg åt rätt håll för oss. Men det var inte många år sedan man fick ge typ 9,20 för en euro :)

    Undrar om det är kronan som sjunker eller det är euron som stiger?
     
  4. bo-ek

    bo-ek Medlem

    För en svensk som får sin pension utbetald på Kanarieöarna är det naturligtvis lika illa.

    Hur den omräknas och när har jag inte försökt få klarhet i, men vi har en god vän från Norge som absolut inte tar ner sin pension, utan trots att hon lever i LPA, sätter in den på ett konto i Norge.

    Det är kanske som han som inte bekymrade sig om att bensinen steg, vilket den gjort med 30 öre/ltr i dag: "Spelar ingen roll, jag köper alltid för 400kr och betalar med kort"
     
  5. coconut

    coconut Medlem

    Förhoppninsvis ändras detta med kronan snart, så man inte behöver göra av med mer än nödvändigt så att säga...

    Brukar det inte svänga ganska mkt med några veckors intervaller?? Sist vi åkte, i somras gav vi 9.40 ungefär..lite skillnad ändå....
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis