Hemsides reklam

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogman, 18 april 2009.

  1. rogman

    rogman Medlem

    Nu när Google har ett hyffsat översättningsprogram för hemsidor så undrar jag en sak. Hur gör man för att göra reklam i andra forum än detta? M.a.o på andra språk. Har laggt in en reklaminlägg på Canaryforum.com men de verkar petiga när det gäller reklam för andra sidor så...
    Nån som kan berätta hur just du gjorde eller om du vet hur du Ska göra?
    Please help me!
     
  2. Webbred

    Webbred Medlem

    Om du skriver ditt länktips i en tysk eller engelskspråkig sajt så kan du använda google-translate för att översätta din egen text först (om du inte behärskar tyska, engelska, etc, i skrift).

    I den texten på exempelvis tyska kan du länka direkt till Googles tyska översättning av din sida. Tror nog de flesta reseforum tillåter länktips. Men kanske inte alltid klickbara som i Kanarieforum.

    Ett annat sätt är att skriva till respektiva webbansvarig ch föreslå utbyte av länkar, vilket båda tjänar på eftersom det höjer ranking i Google.
     
  3. rogman

    rogman Medlem

    Tack för det , ska kolla upp detta med att skriva till webbansvarig. Google översättning har jag hittat innan. Den är bra, men inte 100%...det blir en del roliga översättningar.
     
  4. Webbred

    Webbred Medlem

    Ja, Google-översättningen har sina lustia sidor. Den envisas i svensk-engelskan att översätta "svensk" med "american".
    Medan "svenskar" blir "swedes" som det ska. Helt ologiskt.
     
  5. AnneliH

    AnneliH Medlem

    Ja, jag märkte också att det blir ganska lustiga översättningar. :)

    Vi har ju översättning till spanska och finska på vår hemsida om man klickar på flaggorna....men just nu verkar det inte fungera alls.
    Det verkar som om man är tvungen att "klicka" ofta för att sidorna ska hinna med att översättas...samtidigt tar det mycket kraft på programmet...mycket som ska laddas in (om jag inte har förstått det hela fel[:I])
    Tur att det finns iaf.

    AnneliH som längtar till solen
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis