Hemma igen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 9 september 2009.

  1. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Hej på er alla, nu var man hemma igen, idag har man stökat med all tvätt och sånt som hör till. Vi har haft det väldigt kul och bra hela resan. På fredagen besökte vi ju anfi beachen och det är verkligen något att rekomendera. Resan hem gick ganska bra lite turbulens när vi lämnade kanarieöarna men sen gick det ganska lugnt. Vi besökte även Mogan samma dag vi var på anfi beachen, lite känsligt tyckte jag det va många av er vet ju att det va där min syster bodde som dog i juni, deras båt dom ägde låg uppe på land för reparation, men tog kort på den att skicka till maken i England. Ja vi brukar ju inte göra så mycket när vi är där nere så därför kan jag inte komma med någon lång reseberättelse, solat och badat mest hela dagarna, ska försöka få in lite kort under veckan.

    Marie:)
     
  2. coconut

    coconut Medlem

    Tack Tack Marie...:)
     
  3. ewat

    ewat Medlem

    Välkommen hem igen!
    Nu är det ju inte långt till nästa resa.....
    ewa.t
     
  4. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Nä snart dags att packa igen[:p] känns ganska kul, men lite orolig på vad dom hittat på där nere alla vi känner[:0]kanske fallskärmshoppning eller något[:0] kulan på youmbo blir det inte i alla fall för den finns inte kvar som tur är:D
     
  5. klara

    klara Medlem

    Är det bara du och maken som åker i oktober, eller?
     
  6. cattis2

    cattis2 Medlem

    Tur för dig att skyrider på Yumbo är borta då ;). Jag skulle dö om nån skickade upp mig i den. Har du sett filmen som finns på youtube där de filmar innifrån en åktur i den?
    http://www.youtube.com/watch?v=bOjBGIbiQwc
    Ett fallskärmshopp skulle jag inte heller våga. Jag är så himla höjdrädd.
    Cattis
     
  7. Bronzom

    Bronzom Medlem

    Hej Marie och välkommen åter till gamla sverige ! Tänk vad dom där 2 veckorna går fort, men ni vänder ju bara. Hoppas du inte upplever de som stressigt.
    Kram !;)
     
  8. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Ja Klara som jag vet om ska det bara vara vi två då, Cattis har inte sett den, kanske bäst låta bli det:D Hej på dig bronzom, ja tiden går alldeles för fort, speciellt andra veckan[V] men det blir ju snart igen så allt för ledsen är jag inte:);)

    Kram
     
  9. klara

    klara Medlem

    Vilken gottegris. Det blir väl tredje gången för dig i år.

    Ha det!
    Irene
     
  10. Sylva

    Sylva Medlem

    hallo!
    Vi bor ju alltid i San Augustin och brukar åka ner till Amadores och bada, men blev verkligen nyfiken på Anfi Beach. Hur åker man ner till den? Vore kul att prova den också.

    Hälsningar Sylva som åker ner på tisdag.

    Sylva
     
  11. xerxses

    xerxses Medlem

    Jaha ja vändkors Marie är hemma igen...:)[8D]

    Brunbränd förstår jag...och i fin form nu efter allt sol o bad man blir så pigg o alert..finfint att ladda lite batterier på Holmen..

    Så välkommen hem och trevlig resa då (för du sticker snart igen)[8D][8D]

    Xerxses som saknar lite gos i solen just nu....[8)]
     
  12. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Xerxes du är för rolig:D:D:D vändkorset är hemma igen sedan i tisdags, men bär iväg den 17:e okt igen sol och jättefint väder hela tiden[8D] Klara det blir 3:e gången och vi åker väl som vanligt igen i febr så då har det blivit 4 gånger på ett år, inte illa[:p] Sylva vi tog taxi dit så det är ju motorvägen, det ligger mellan argunegin och Puerto rico, ska sätta in lite kort fram mot helgen, har flera bilder därifrån och även från Mogan

    Marie
     
  13. klara

    klara Medlem

    Det ser jag verkligen fram emot.

    Irene
     
  14. Vad härligt det låter att åka så många ggr på ett år till Kanarieöarna. Så mycket pengar och ledighet skulle man ha. TYvärr har man inget av det. Så en resa om året för jag vara glad för.
     
  15. Dinta

    Dinta Medlem

    Hei Marie!
    Min mann og jeg reiser til GC (San Augustin) onsdag 16. Vi skal være der i 2 uker. Tar en tur til Mogan og kjøer med oss roser for å minnes din søster. Går ut på piren der de bodde for å legge rosene i sjøen og skal tenke både på din avdøde søster og hennes mann som nå bor i England. Skal også sende varme tanker til deg og din familie. Kram från oss!



     
  16. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Tack för detta dinta det var en fin sak att göra. Smålandskvinna så mycket pengar har vi inte, utan nu får man suga på fingertopparna:D det är inte vanligt det blir så många gånger utan en gång i februari och en gång i augusti, men det är man ju väldigt glad över:)men känns skönt nu när man kommit lite i ordnig att åka igen;)[8D]

    Marie
     
  17. Mina pengar som blir över, ligger överst till resor. Det piggar upp med en liten resa ibland. Som vädret är på Öland nu, är inte suget så stort. Här är sol och några grader över de 20.
    Soliga Ölandshälsningar från Ewa
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis