Blogga om Gran Canaria?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av pierresoderman, 18 oktober 2009.

  1. Hej

    Jag heter Pierre och blev förälskad i Gran Canaria för 3 år sedan. Har sedan dess drivit en sajt som heter alltomgrancanaria. På sajten kan man recensera platser på GC. Nu tänker jag starta en blogg på sajten och söker personer som nyligen varit på Gran Canaria eller befinner sig där. Ni kan blogga om allt som rör era upplevelser på GC. Sajten har ca 4000 besökare/mån.. Så eran upplevelser skulle bli vällästa. Ni kan skriva ett blogginlägg eller regelbundet.

    Någon som är intresserad fast aldrig har bloggat? Inga problem jag lär dig, det är superenkelt och väldigt kul.

    MVH
    Pierre
     
  2. Bumpen

    Bumpen Medlem

    Vilken trevlig sida du skapat!

    Men länken uppe i texten funkar inte för det kommit med en punkt på slutet.
    Länken längst ner på sidan funkar :D
     
  3. wesse

    wesse Medlem

    Början till en trevlig GC-sida[:p] synd bara på all reklam[xx(]

    wesse som längtar till väärmen igen
     
  4. Tack Benny, för påpekandet (nu fungerar den) och för de snälla orden.

    wesse precis som du längtar jag efter värmen och Gran Canaria. Sajten är ett sätt att kunna tjäna en liten slant för att ha råd att åka till Gran Canaria så ofta som möjligt. Så jag känner att syftet är ok.

    Tack för att ni tog er tid.

    MVH
    Pierre
     
  5. Jigson

    Jigson Medlem

    Lade genast in den under favoriter ...

    Mvh / Janne

    Janne
     
  6. Hej Janne

    Vad kul. Den kommer att växa med tiden så håll utkik. Just nu vill jag få den riktigt levande med en blogg.

    Glömde säga att den som har en egen blogg får givetvis en länk från min sajt.
     
  7. Nu har jag fått två stycken som är intresserade av att blogga om Gran Canaria. Inom snar framtid kommer det att dyka upp blogginlägg på sajten. Jag har även gjort det lätt för vem som helst att blogga om sina upplevelser, tankar, tips osv om Gran Canaria.

    Du kan blogga om Gran Canaria och bli exponerad för 4000 unika läsare per månad här
     
  8. Jag bockar och bugar. Tack luckyjoe.
     
  9. Nu är bloggen igång och jag har skrivit det första inlägget som handlar om min kärlek till San Agustin och hur man hittar billigt flyg till Gran Canaria. Kommentera gärna.
     
  10. parra

    parra Medlem

    Hej Pierre

    Jag tycker att det vore jättekul att få blogga på din hemsida. Hur ska jag göra?
     
  11. Hej Pierre,

    Ett annat sätt att hitta billigt flyg till GC är att gå in på solfaktor.se och välj endast flyg. Samtliga charterbolags överblivna flygstolar återfinnes där. Många gånger billigare än Norweigens.
    Har tittat på din blogg och hemsida mycket bra! Välkomnar dig också till vår blogg om livet på GC som har ett litet annat stuk än din.
    grancanaria-livet.blogspot.com

    Biggan
     
  12. @parra Om du vill blogga på sajten så kan du bara följa länken här nedan. En tjej vid namn Maria har precis skickat in ett blogg inlägg.

    @birgittathomson Tack för tipset, kommer inom kort att uppdatera mitt inlägg och lägga till ditt tips. Håller även tummarna för att hitta en billig resa :) Jag har varit och läst på eran blogg. Och skrivit en kommentar. Om ni vill så får ni jättegärna skriva, ett blogginlägg, om det ni gör på Gran Canaria. Dvs om ni har någon rörelse där (läste att ni sålde böcker) och gärna tipsa andra om er blogg.
     
  13. coconut

    coconut Medlem

    Det var jag det...kommenterat där oxå nu...:)
     
  14. Usch vad jag längtar till Gran Canaria nu. Det var över 2 månader sen jag var där nu. För att hålla minnet vid liv så har jag lagt in över 120 hotell att recensera.

    Själv har jag bara bott på ett hotell på Gran Canaria närmare bestämt i San Agustin men jag kommer inte ihåg vad det hette. Ett Ving hotell som vara riktigt sunkigt i alla fall.

    Ha det bra alla GC älskare

    MVH
    Pierre
     
  15. AnnaStahl

    AnnaStahl Medlem

    Hejsan!

    Ramlade in här av en slump och skummade igenom inläggen och har jag förstått rätt så söker ni bloggar om Gran Canaria? Jag flyttar ner till Las Palmas om en månad för att vara där och plugga i minst fem månader, om jag sen blir kvar för att jobba visar sig :) Har redan startat bloggen för att kunna hantera min längtan tills jag åker, haha :)

    www.annasgc.blogg.se
     
  16. staffan

    staffan Medlem

  17. Solmannen

    Solmannen Medlem

    Jag åkte första gången till GC 1997 och har blivit helt såld på stället sedan dess, förra året var jag ner 3 gånger på totalt 6 veckor... Nu börjar jag om med 2 veckor i april, det är 12 gången jag är ner nu å fler kommer det bli lovar jag :)

    Fredde
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis