Trådlöst

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av sunscreens, 7 januari 2010.

  1. sunscreens

    sunscreens Medlem

    Ni som har varit med om trådlöst med wavenet. Man betalar för 5 dagar och får 2 dagar gratis enl prislistan. Man surfar 7 dagar för 20 - blir det så? Ska iväg på onsdag till Riu Waikiki! :)
     
  2. reknyl

    reknyl Medlem

    Stämmer.
     
  3. sunscreens

    sunscreens Medlem

    Tack snälla!
     
  4. bobo

    bobo Medlem

    Hej,
    About Wavenet, no problems, kolla bara att den funkar på "ditt område", på deras sidor finns en link för detta!
    Köp i förväg! (Du kan fylla i dato för när användandet "börjar/slutar"
    Om Du är här nere så måste du ha en internet connection för att betala med "paypal".
    Själv betalade jag 40 för 1 månad.
     
  5. När jag var i San Agustin på min senaste resa åkte jag runt med bilen för att kolla om var det vara täckning. Jag upptäckte att det var täckning på det flesta öppna platser men så fort man nära en hög byggnad av så försvann det.

    Något rätt roande hände när jag åkte omkring och kollade mottagningen. Det finns en lägenhetshus som jag tror heter Balcon och ligger snett ovanför San Agustins strand. Jag hade chansen att hyra en lägenhet där så jag tänkte att jag skulle kolla hur täckningen var just där. Så med Iphonen i högsta hugg knackar jag på den enda porten jag lyckades hitta där jag hörde röster.

    Ett gäng tyskar öppnade och såg väldigt frågande på mig. Jag försökte förklarade att jag kanske skulle kanske skulle hyra en lägenhet där av en kontakt som jag hade och att jag ville titta hur det såg ut. Men tyskar är inte kända för att förstå speciellet mycket engelska. Speciellet inte den äldre genererationen. Men de två ord de lyckades förstå var rent och apartment. Trots mina försöka att med kroppsspråk och en icke befintlig tyska försök få dem att förstå jag inte ville hyra nu utan bara titta, så sa de hela tiden "private - no rent".

    Jag brukar inte ge mig så lätt men jag vart tvungen att nöja mig att få ta ett kliv in innanför porten och sträcka halsen som en truts för att få en glimt av stället. Att kolla av mottagningen där inne var det inte tal om för jag hade minst 5 par tyska ögon som redan ha satt handbojor på mig och bara väntade på att få kasta ut mig för att sen få skratta åt hur lite tyska utlänningar fattar.

    Pierre
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis