Vilka fina veckor på Sunprime Atlantic View i PDI

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Anne, 30 januari 2010.

  1. Anne

    Anne Medlem

    Vi kom hem 22.1 till Norrköping efter 14 dagar med kanonväder. Att det kan vara så fint väder i januari är helt otroligt. Hotellet, med sitt centrala, men ändå lugna läge är toppen. Här är bara vuxna välkomna. Rymliga, fräscha lägenheter med sköna breda sängar, Platt-TV som visar bl a SVT World, utmärkt köksutrustning, balkong med korgmöbler med fotpall, morgonrock och tofflor, städning och diskning varje dag. Vi hade en Primesuite mot trädgård och bodde precis ovanför en av de stora uppvärmda poolerna. Det finns 3 pooler och alla är uppvärmda till 25 grader. Hotellet var fullbokat men man kunde ändå ibland vara ensam i poolen. Det var ingen som hoppade och stänkte vatten och ingen högljudd musik. Det var vattengympa 1/2 timme några dagar i veckan. Vi köpte till Sunprime inclusive, vilket innebar frukost alla 14 dagarna och middag i 10 dagar. Man fick välja mellan 2 varmrätter. Det ingick ett glas vin och kaffe på maten. Det var mycket gott och prisvärt. Vi hade med vår laptop och köpte i receptionen internetuppkoppling för 9 timmar (18 Euro). Det var lagom för att kolla vad som hände hemma, mejla, surfa runt lite och det fungerade alldeles utmärkt i lägenheten. I receptionen pratade alla svenska eller skandinaviska. Det var en utmärkt service på detta hotell. Jag vill också nämna att vi köpte vår resa vid jultid 2009 och fick ett mycket bra pris. Sista dagen vi var där nere så bokade vi en ny resa hit i oktober. Vi pratade med dom i receptionen om att vi ville ha samma lägenhet som vi hade haft och det skulle de försöka att ordna. Jag tycker att Du som läser det här ska åka hit någon gång och själv uppleva detta fina ställe.

    Anne
     
  2. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Va kul låter som du/ni haft och tur med vädret också, hoppas vi får det lika bra när vi åker:) tråkigt komma hem bara till detta väder

    Marie
     
  3. Gia

    Gia Medlem

    Det låter som en helt underbar semester. Det är så roligt när folk får precis det de vill ha och jag hoppas att även vi får en underbar tid nu när vi reser om två veckor.

    Gia
     
  4. coconut

    coconut Medlem

    Kanske man kommer dit nån gång...men det blir om sisådär 10 år kanske då jag just har barn...Toppen att ni haft det fint...
     
  5. Björn

    Björn Medlem

    Vi bodde på Sunprime när det var nyrenoverat/nyöppnat, INGEN hade sovit i de sängarna före oss, bara det var värt en hel del :D Tyvärr höll man inte så stenhårt på det här med "utan barn" så vi tvingades stå ut med en del stoj i poolen emellanåt. [}:)]
     
  6. Kan bara hålla med Anne var ett toppenställe på alla vis.
    Villken tur ni hade med vädret. Kan vara lite si och så i januari.
    Hälsningar från ett kallt Småland och Ewa
     
  7. Ingela

    Ingela Medlem

    Vad härligt det låter, har själv funderat på detta hotell och efter att ha läst ditt inlägg Anne så måste jag bara dit.

    //Ingela
     
  8. tjollan

    tjollan Medlem

    Åh vad härligt det låter framför allt slöna sängar och stoijj fritt. Även om det är "ofint" att gilla stoijj fritt mellan varven.. Gäller bara att få med maken på en sån resa han vill ha samma ställe oftast då det är nära allt. Sum Prime är ju lite avsides.
     
  9. Tjollan.. Det tar inte många minuter att gå från hotellet till Yumboo.
    På en karta ser det långt ut men det är det inte.
    Tar max 10 min.
     
  10. tjollan

    tjollan Medlem

    Jo men du vet nuvarande favorit hotell är likt 300 meter från allt i princip. Men men kanske en dag.
     
  11. coconut

    coconut Medlem

    Men vad konstigt...hur kan resebolagen boka in barn på ett barnfritt hotell...det e ju rätt kasst...
    Kan säkert tänka mig att det vore skönt att åka till ett stojjfritt hotell ngn gång(när mina e stora) även om jag gillar barn massor, jobbar ju med det...:) fast om de inte kan garantera att det är barnfritt så e det ju lite knas...det e väl lite det folk betalar för där?
     
  12. När vi var där nere fanns inte ett barn så långt ögat når. Även jag gillar barn men var skönt en vecka. Villket hotell bor du på?
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis