4feb 2010 Playa del Ingles

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Peter_W, 4 februari 2010.

  1. Peter_W

    Peter_W Medlem

    Reseberättelse från Playa del Ingles

    Fantastiskt att äntligen vara här och väldigt overkligt. Planet 1,5tim. försenat klockan är en bit över midnatt och fotat från balkongen. Balkongdörren öppen och ca.20grader och shorts. Några timmar sedan var det snöstorm hemma och jag fick köra sakta sakta till flygplatsen för vägen snöade igen till Karlstads flygplats.
     
  2. anamogán

    anamogán Medlem

    Ja, det är verkligen kontraster... Ena sekunden befinner du dig i snökaos och snöstorm för att senare under kvällen befinna dig i paradiset i värme och i shorts! Vilket väljer man om man nu får välja..? hihi...inte svårt val för mig i alla fall!!

    Vilket hotell?

    Ha det bra på GC!!

    /Anna :)
     
  3. Peter_W

    Peter_W Medlem

    Godmorgon! Har inte tid att sova jag SER havet, fantastiskt! Corona Blanca heter hotellet.
     
  4. reknyl

    reknyl Medlem

    Gör gärna ett besök på restaurang Rimini i källaren. Utsökt mat och gott vin. Men undvik Café de Paris som är din granne, bakelserna och tårtbitarna där är inte bra för figuren.:D
     
  5. evaa

    evaa Medlem

    20 grader på kvällen det är ju enormt!!

    Du får spara lite värme till oss som åker om några veckor!
    Lämna gärna bra restaurangtips om du är ute och äter!!
    Ha en varm och skön semester!
    Rätt som det är så är man tillbaka i verkligheten igen!
    Hälsningar Eva
     
  6. Riggan

    Riggan Medlem

    Tack, Peter, för rapporten!
    Låter härligt med ca 20 grader om natten. Se till att detta väder ligger kvar tills jag kommer ner om 2½ vecka. Kanariesjukan har jag nu kännt av hela vintern.
    Må så gott
     
  7. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Hej Peter igen, såg nu i rubriken att det va Playa del ingles:)hoppas din dag varit fin hittils, här är det mulet fast inte så kallt bara 1 minus, ha det fortsatt gött:D

    Marie
     
  8. Peter_W

    Peter_W Medlem

    Var på beachen i Playa Ingles och det blåste friskt men det var härligt att känna saltvattnet mot kroppen ännu en gång. Min favorit beach är Anfibeach, vackrare, lugnare vatten, fräscht.
     
  9. Peter_W

    Peter_W Medlem

    Ja det är verkligen ett helt annat liv här. Otroligt vad värme och solen påverkar. Man går omkring med ett fånigt smile förutom när ett gäng på 4-5 pers. negresser tar tag i min hand och kör en aggro. säljarteknik instintivt reagerade jag och då tog en av dem av sig skon och höjde den över huvudet och hotade med den. Inte ett så trevligt inslag här på ön MEN det kanske var bra för dem. Kanske tänker de sig en och annangång innan de grabbar tag i folk hur som helst. De får försöka sälja prylar genom att verbalt försöka MEN inte ta tag i folk iallafall inte i mig.
     
  10. Bumpen

    Bumpen Medlem

    haha dom har jag mött otaliga ggr runt Kasbah. Dom kommer fram och ger sitt namn och frågar efter mitt och varifrån jag kommer. Jag svara som bruligt är och dom tar tag i min arm. Och knyter ett band runt min arm och för söker bränna fast ândarna för där finns det plast. Då är det nästan omöjligt att tabort. Sen ska dom ha en jätte summa för sitt armaband. Men somm tur har man lite kraft kvar och långa armar. Men det är synd om dom som åker dit!
     
  11. Peter_W

    Peter_W Medlem

    Fredagskväll, tog en sväng för att kika på utelivet och promenerade lite. Kashba ligger runt hörnet men inget störande ljud eller så från det området till min lägenhet.

    Kashba påflugen direkt blir man alla vill locka in en till diverse ställen. Vänligt men bestämt säger jag "no" och får ofta komplettera med förstår du inte engelska. En hora med uslagen framtand försöker tjäna pengar på mig INTE om hon vore den sista kvinnan på jorden säger bara.

    En ung vacker blond tjej försöker bjuda mig på en drink visar sig att hon pratar flytande svenska och försöker nog bara göra sitt jobb. Det förvånar mig dock väldigt vad lite folk det är. Är det inte säsong nu? Varför är det så lite folk? Det har jag inte förstått.
     
  12. Peter_W

    Peter_W Medlem

    lördag 6 feb.
    Tapas Tapas tog en dyr hamburgare där, servitrisen Christina jobbade trevlig som vanligt. Kul att "beach staff" kubanen som har hand om en del av stolarna jobbar fortfarande kvar där.
    Sjukt varmt på Anfi beach idag orkade bara med ca 2tim. solande och ett dopp ca.28grader varmt. Jag storknade helt enkelt det gick inte, fick ta bussen hem och rätt värdelös va den ståplats och proppfullt och ingen AC som funkade. Chauffören hade stulit bussen och bränslet sa en norska, mjuk och smidigt kör de inte väldigt ryckigt och dåligt. Nu låter jag negativ men det är jag inte efter lite fika på min balkong och havet att titta på så bara ler jag, underbart.
     
  13. Bumpen

    Bumpen Medlem

    Peter roligt att du skriver ett resereportage från din resa!

    Och vilket flyt du har haft med vädret!!!! NJUUUTT :D
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis