Lägenheter Miami i LP

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Bumpen, 9 februari 2010.

  1. Bumpen

    Bumpen Medlem

    Mitt boende på Lägenheter Miami i Las Palmas var kanon tyckte jag. Därför skriver jag en recension om stället. Om ni letar boende och resa till Las Palmas och vill bo mitt i smeten [8D]

    https://www.booking.com/hotel/es/miami-santa-catalina.sv.html

    Lägenheter Miami

    Var och hur Las Palmas och vid Santa Catalinaparken

    Reception och Lounge Bemannad Må-Lö 10:30 - 16:30 Sön. stängt
    Utlovades 6 stycken mynt-pc men dom fanns inte!
    [​IMG]
    [​IMG]

    Rummet Jag bodde i 22A på andra våningen. Förmodligen har balkongerna tagits bort vid renoveringen 2007. För att lägenheten skulle bli större. Men det kändes som man hade balkong. För alla fönster gick att öppna och då blev det som att sitta på en balkong!
    [​IMG]

    Toan var fräsch hade duschkabin och tvättmaskin!!
    [​IMG]
    [​IMG]

    Och köket var skapligt utrustat med : Kysskåp med litet frysfack/ dukning för 2 med koppar glas bestick ../ 2 Kastruller med lock och Stekpanna och en brödrost
    [​IMG]

    Jag hade fönstren mot parken det var bra. Om man har mot baksidan ser nästan alla bara en fasad på husen på baksidan. Om man inte kommer högt upp. Våning 9 har två rummare men hissen går bara till vång 8.

    Sängar Jag tyckte dom var bra halvhårda med riktigmadrass

    Pool eller soltak Finns ej!

    Städning Den var bra med trevliga städerskor som diska åt en :) Och det var städning 5 dar i veckan Mån, Ons t.o.m. Lör.

    Gratis TV Jag hade en liten LCD-TV med 10 kanaler
    Spanska : TV Canaria, 5, Antenna3, La Sexta, TVE 1 och 2 Och Cuatro.
    Tyska : Eurosport, ARD och Sat 1
    Englesk : CNN

    VARNING Om man har svårt att somna. Är dettta hotell nog inte ett bra val under Carnevalen. Eftersom dom har en scen i Santa Catalinaparken. Och där är det uppträdande slutar mellan 00:30 och 02:00 under nästan hela carnevalen.

    Jag var ruskigt nöj med boendet. Mycket centralt och nära till allt. 0M till Catalinaparken 200M till CC Mulle och Busstn. 50M till sHopping, Mat och barer. 300M till Las Canteras.
    Små men trevliga lägenheter men med en minimal reception.


    Och här en film från mitt rum.
    http://www.youtube.com/watch?v=wETG15gprOQ
     
  2. anneghost

    anneghost Medlem

    Vill åka tillbaka NU efter att ha sett dina foton. Härliga foton och du har hunnit med en massa tycker jag! Måste bo i Las Palmas nästa gång känns det som. Kan man inte ha en vecka där och en vecka på södra sidan av ön?

    tack för att du delar med dig av foton, filmer, reseberättelse och recention!

    Annelie
     
  3. Bumpen

    Bumpen Medlem

    anneghost

    Jag har också haft tanken på att ta en vecka i nord och en i syd. Koillade faktiskt på detta till årets resa. Men det blev för dyrt när jag skulle åka själv.
    Annars är det ett alternativ och man åker minst 2. Och jag tror att alla resebolag har så det går att lösa. Men det jag har kollat tyckte jag var för dyrt :(
     
  4. Bronzom

    Bronzom Medlem

    Tack för utförlig beskrivning av Miami Hotel !Verkar hur bra som helst.Tack igen !!!
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis