Vädret nu??

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Artemis, 17 maj 2010.

  1. Artemis

    Artemis Medlem

    I morgon är det bara 2 veckor kvar till avresa!![8D]

    Nån som är där nere nu och kan berätta hur vädret är? Enligt de vädersajter jag har varit inne på så ligger temperaturena "bara" runt 20-22 grader... Tycker att det "borde" vara varmare vid det här laget!
     
  2. AnnaStahl

    AnnaStahl Medlem

    Hallå där!

    Nu vet jag inte riktigt vart du ska, men jag befinner mig i Las Palmas och har senaste 10 dagarna åkt flera gånger söderut via PDI till Arguinegúin. Här i Las Palmas har det varit sol två dagar av de senaste 10, växlande vissa dagar, regn andra, mycket vind, runt 18 - 28 grader. Söderut däremot (från flygplatsen och neråt), där jag spenderat de senaste fem dagarna (i Arguinegúin), har det varit strålande sol, några små molntussar och runt 30 grader dagtid och 20 på nätterna. Alltså mer än okej! Med andra ord, jag går i skolan dagtid i Las Palmas, och hoppar direkt på bussen söderut för att få lite värme, sol och bränna :) Solen går inte ner förrän vid 21tiden nu, och den värmer ordentligt fram till 20snåret nånting... Helt perfekt!

    Välkommen till paradiset :)))

    Mvh
    Anna
     
  3. Artemis

    Artemis Medlem

    Tack för den rapporten!

    Vi ska bo på Bahia Feliz men kommer att röra på oss en del. En dag LP blir det definitivt, sen så blir det väl en sväng till Amadores-stranden eller kanske Anfi som alla pratar om...[8D]

    Ja, våren här i Sverige är minst sagt trög så man längtar verkligen efter lite sol och värme!!
     
  4. Artemis

    Artemis Medlem

    Kollade in på din blogg, Anna!
    Du tycks trivas verkar det som. Jag har själv bott 1,5 år i LP och känner igen känslan när man kommer med bussen "runt krönet" som du beskriver och man ser stan växa fram, hamnen och allt det där.:)

    Känner oxå igen hur spontana spanjorerna är! Jag lever än idag på den gången då en spanjor körde förbi med sin bil, vevade ner rutan och ropade: Guapa!! Och sen körde han 'hi hi*[:I]

    //Artemis
     
  5. AnnaStahl

    AnnaStahl Medlem

    Hej igen!
    Vad kul att du tittade in på bloggen! Det enda negativa hittills är... jag vågar knappt nämna dom... kackerlackorna... Men det vänjer man sig kanske vid...

    Jamen det är ju så fint här!! Bahia Feliz ligger nog såpass söderut att det är fint väder :) Idag hade vi alldeles underbart väder här i Las Palmas, sol, några söta molntussar, lagom med vind, så det blev en siesta i solen på takterassen :) Men det lutar ändå åt en helg i Arguinegúin för min del i slutet av veckan, en liten minisemester till :)

    Ta hand om dig och ha det fint!

    //Anna
     
  6. Hasse1977

    Hasse1977 Medlem

    tar upp en gammal tråd.

    hur ser värdet ut i PDI?
    hur kommer det att vara framöver?
    gott nu är det bara 8 dagar kvar till man åker iväg
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis