Tips på fotograf till bröllop på gran canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av ekli, 11 mars 2011.

  1. ekli

    ekli Medlem

    hej jag och min blivande man ska gifta oss på gran canaria i juni och vi letar efter en fotograf som kan ta bra bilder av oss till ett inte allt för högt pris. Vi hade bokat Pia Lundberg men hon har fått förhinder. Tacksam för alla tips.
     
  2. tjollan

    tjollan Medlem

    Hej! Jag vill i all vänlighet INTE rekomendera Felipe Lopez Diaz var inte riktigt nöjd med bilderna. Och jag är inte pjoskig har inte heller orealitstiska förväntningar men på en bild utan för kyrkan tillexempelt har han fått med flaggan och inte hela flaggstången det ser ut som om att dom flaggar på halvstång. Och en del annat.
     
  3. anneghost

    anneghost Medlem

    hej, underbart för er att gifta er där! Hade jag varit där nere så hade jag fotat er! Jag hoppas ni hittar en bra fotograf. Skulle man hitta en billig resa så.... "ler" Ha ett underbart bröllop.

    Annelie
     
  4. Peter_W

    Peter_W Medlem

    Jag vet inte om det är trådskaparen som har bokat mig som fotograf för några dagar sedan och plötsligt idag avbokat mig idag p.g.a. att deras egna kamera hade gått sönder. (Linda heter hon som bokade mig)

    Är Ni någon annan som söker fotograf kontakta mig och kika på min hemsida för mer information osv. http://peterwestlund.com/
    Fotografering och bilder är min passion och liv.
    Jag är en duktig fotograf med porträtt som specialité och har en av USA:s duktigast porträttfotografer som mentor sedan flera år.

    Jag är ofta på Gran Canaria vilken är min favorit ö.


    mvh fotograf Peter Westlund
     
  5. Pia Lundberg

    Pia Lundberg Medlem

    Hej,
    Jag är hemskt ledsen att jag inte kan fotografera er på er stora dag. Men som ni vet och som jag förklarade för er har min situation drastiskt förändrats och jag är därför tvungen att förflytta min verksamhet till Sverige under sommarmånaderna i år. Jag är hemskt ledsen att det drabbade er.
    Och jag hoppas verkligen att det löser sig för er på bästa sätt.

    Vänliga Hälsningar
    Pia Lundberg

    För alla ni andra som tänker gifta er på Gran Canaria så är jag tillbaka den 16 september.

    www.pialundberg.com
     
  6. Peter_W

    Peter_W Medlem

    Då säger jag det samma jag är tillgänglig för bokningar på Gran Canaria.
     
  7. Cina

    Cina Medlem

  8. Marie Plosjö

    Marie Plosjö Medlem

    Vi kör fotograferingar hela hösten med smink och hår fotograf mm

    Marie plosjö
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis