Prisbilden i Las palmas

Diskussion i 'Las Palmas' startad av klara, 18 mars 2011.

  1. klara

    klara Medlem

    Vi åker GC den 2/4 och ska stanna en vecka. Då tänkte vi, att vi skulle ta någon dag och åka in till Las palmas för att handla. Hur ligger priserna på kläder, skor etc.?

    Irene
     
  2. AnneliH

    AnneliH Medlem

    Hoppas ni var nöjda med priserna i Las Palmas.:) Vi var där ungefär samma tid och jag hittade massor som jag gärna hade velat ta med hem!
    Skor var väldigt billigt tyckte jag.
    En trip til Las Palmas ska man absolut göra tycker jag när man är på ön. Vi tog en guidad tur och fick se och höra väldigt mycket som man kanske inte hade gjort på egen hand. Historian om GC är trevlig att höra.
    Nu finns det ju så många stora C.C i Las Palmas vi hann bara med Las Arenas men tänker kanske ta de andra vid senare tillfällen. Tråkigt att man inte kan ta lokalbussen dit utan är tvingad att hyra en bil.
     
  3. catrinc

    catrinc Medlem

    Menar du att man inte kan ta lokalbussen till de olika C.C?

    Till La Ballena går buss nr 22 från t.ex gatan Mesa Y Lopez där El Corte Inglés ligger. Till Las Arenas går buss nr 47 och till Siete Palmas går buss nr 45.
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis