Jippiy jippy :D

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 26 mars 2011.

  1. Loma2

    Loma2 Medlem

    Herrlig Marie... så ble det tur allikevel..! Skal passe på og ikke ønske deg god tur på facebook og ødelegge overraskelsen for vennene dine..:D;) Jeg drar også ned snart.. onsdag om en uke er jeg tilbake til mitt elskede Arguineguin..:)[8D] Været har jo blitt fint også nå..så det blir helt sikkert kanonbra. God tur Marie :)
     
  2. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Hej på dig Loma, ha ha:D tror väl inte många av dom går ut på fb nu när dom är nere, ska allt skriva där själv på torsdag:D Du får också ha en trevlig tur ned, så hoppas vi på kjempe härligt väder:)

    Marie:)
     
  3. evaa

    evaa Medlem

    Grattis Marie !!!
    Trägen vinner, ni kommer iväg som ni ville!!
    Ha nu en jätteskön o rolig o alldeles, alldeles underbar
    semester!
    Hälsningar från en avis Eva
     
  4. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Tack ska du ha Eva, ja till slut så gick det bra:)ska bli härligt, har idag fart runt innan jag började jobba, som en tätting med packning, och nu ligger det precis på gränsen, dessutom kunde man inte så här sent boka på extra bagage vikt:(fast det va ju resväskan då, handbagaget får man ju ha 5 kg också, så det ska nog gå vägen, skam den som ger sig:)

    Marie
     
  5. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Va in och kollade flygstolar på lördagen, nu va dom nede i 699:- för en person, verkligen billigt:)[:0] men vår resa va ju inte så jäkla dyr heller:)Börjar pirra i magen nu[:p]en dag kvar att jobba, sen bär det iväg

    Marie:)
     
  6. klara

    klara Medlem

    Hej Marie.
    Kollade du upp om det fanns något ledigt på los arcos eller bli det santa barbara? Jag har plockat fram resväskan och plockat fram, det som ska läggas i. Lite pirr i magen känns det allt. Ha nu en skön tur ner på fredag.

    Irene
     
  7. staffan

    staffan Medlem

    Kvällarna börjar också bli bättre och bättre nu.....senaste dagarna har det varit helt ok. Idag när jag lämnade GC så var det närmare 30 grader.
    Men nu är jag i kyliga Trollhättan i dryga 2 veckor...inte kul :-(
     
  8. klara

    klara Medlem

    Det låter ju bra. Staffan, har du någon uppskattning om, hur pass varmt det är på kvällarna. Det är kanske bäst att lägga ner en varm tröja, nu när vi ska invadera ön på lördag.

    Irene
     
  9. staffan

    staffan Medlem

    Jag tror att ni kommer tycka det är rätt ok på kvällarna trots all med tanke på att ni kommer från en kall vinter.
    Men det är kanske runt 18-20 grader på kvällarna skulle jag tro.
     
  10. klara

    klara Medlem

    Det låter härligt.
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis