4 dagar kvar - tips?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av FREAK, 31 maj 2011.

  1. FREAK

    FREAK Medlem

    Hej på er,
    På lördag smiter vi ner till allas eran favorit ö.:)

    Vi kommer att bo på Rocas Rojas och jag tvivlar på att jag orkar slava i köket i 11 dagar. Är det någon som har tips på trevliga och prisvärda restauranger på promenadavstånd som kan stilla den värsta hungern? Det är inte den där fantastiska "Lady och Lufsen" restaurangen jag är ute efter utan snarare lite "bukfylla" dom slappare dagarna. Någon som har lite tips?
     
  2. Bumpen

    Bumpen Medlem

    Tjabba!

    Jag missar aldrig att besöka Mälaren i CC San Agustin när jag bor i närheten. Dels för dom har en tre rätters för en bra pris. Om dom inte har ändrat nu?
    [​IMG]
    Men dom här även bra och billig mený annars!
    [​IMG]

    Och på denna Snack/pub tog vi många burgare mm. Och även en kall och härlig Öl :D
    [​IMG]

    Sen tyckte jag det var god pizza på italienska matstället

    Dom tre ställena ligger på våning 1 i CC SA. Italienska och puben längst bort mot Las Palmas hållet och Mälaren mitt i. Men senaste besökte dom var 2008. Så kanske dom är borta? Och kanske priserna på menýerna inte stämmer [?] :)

    Ha det skönt på GC!
     
  3. SuperMita

    SuperMita Medlem

    Rojas Rocas är ju ett fint område dock lite backigt. Bodde själv på raden näst längst upp 3 veckor 2004.
    Jag var nere nu över påsken och bodde då ute i Bahia Feliz men vi gick/åkte in till SA flera kvällar.
    Jag vill tipsa om Tonys restaurang och även "Kinesen" (inte kinamat utan en kines som jagar in kunder) tror det heter något med Internatinell... en kille är, Janne är från Norrland. På Tonys kan de oxå svenska.
    De har bra priser på olika menyer och på Tonys är sjötungan fin och avokadon som förrätt. De ligger i köpcentret båda två men det kan ju hända att vissa stängt för säsongen.
    Längst ner vid RR incheck ligger Nitos, där åt jag ofta en liten rostad macka med vitlök, thackad tomat och skinka som jag gillade, passade bra som lunch eller till ett glas vin på kvällen, tror det heter Pan catalan.
    På vägen från RR till centrum på motsatt sida RR finns Loopys, de har en mysig inredning.
    Trevlig resa på dig!
    SuperMita
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis