sol o bad ..

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Kallinge, 29 juni 2011.

  1. Kallinge

    Kallinge Medlem

    Hej snart flyger jag o frugan ner till GR,den 31/8 ska vi ner till playa del ingles.vi ska bo på hotell Montemar som ligger mellan kaasbash och stranden ska bli skönt att komma iväg,hoppas det blir varmnt o skönt..Tänkte höra om någon hade några bra tips om barer o resturanger,så man får lite avkoppling från SOL o BAD också ...[8D]
     
  2. gckalle

    gckalle Medlem

    Hej testa sökfunktionen här på sidan då hittar du säkert en hel del.....

    gckalle
     
  3. cilla2

    cilla2 Medlem

    Hej Kallinge!

    Det finns massor av restauranger och barer nere vid stranden, bara välja och vraka :)
    Tips på bar är Beach Bar som även har en pool, blev en liten favorut för oss när vi var där i april. Helt ok priser och väldigt mysig bar [8D]

    Mvh
    Cilla
     
  4. silverladyn

    silverladyn Medlem

    Hejsan!

    Själv kom jag hem i natt från ett härligt PDI.
    Ni bor ganska bra i förhållande till strandpromenadet och det pulserande gatulivet med ett otal bra restauranger på bara ett kvarter bort.I köpcentret Kashban finns flera bra matställen. Många av dem har funnits i mer än 25 år, något som inte skulle kunna vara möjligt om deras mat inte hade hög kvalitet. Ni kan utforska och testa er fram utan att behöva gå mer än 5-10 minuter fån ert hotell. Lycka till.
     
  5. tjollan

    tjollan Medlem

    Säger som alltid "Restaurang Roma" vid strand promenaden nära rondellen där taxi bilarna står kanon bra. Bra priser bra mat.
     
  6. hunden

    hunden Medlem

    Kolla Thai-buffet på stranden Perfekt!!!!!!!!!

    slol
     
  7. reknyl

    reknyl Medlem

    Instämmer

    (¿)
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis