Monte Feliz

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av MattiasBredberg, 17 oktober 2011.

  1. Är det någon som bott på Monte Feliz den senaste tiden? Vi bodde där två gånger när det fanns i Fritidsresors utbud, vi trivdes väldigt bra där.
    Nu finns det hos Sembo så vi har bokat genom dem.

    Är det någon som varit där på sistone och som har några åsikter om det fortfarande är ett bra ställe att bo på?

    Jag har sett att det fanns något ämne från förra året om Monte Feliz, men det skulle vara intressant att veta något om i år.
     
  2. BEKU

    BEKU Medlem

    Monte Feliz finns fortfarande i Fritidsresors utbud.

    //Beku
     
  3. cattis2

    cattis2 Medlem

    Fritidsresor har fått tillbaka Monte Feliz den här säsongen för förra var den borta. Jag var uppe vid Monte Feliz i september förra året och det såg väldigt öde ut, men det kan ju ha ändrats nu då Fritte tagit dem tillbaka i sitt utbud. Har själv bott där 3 ggr o trivts för det mesta.
    Hoppas ni får en skön semester. Det vore kul om ni berättar lite om hur det var efteråt. När åker ni förresten?
    Cattis
     
  4. Vi åker 26/10. Jaha, lustigt att de tog tillbaka Monte Feliz. Vi var också där och kollade, om jag minns för två år sedan när vi valde Playa Feliz mest pga att Monte inte fanns att välja längre. Då såg det faktiskt ut som ett spökhotell. Inga gäster, löv i poolen. Vi gick in till receptionen och frågade om de hade öppet, det hade de märkligt nog.

    Men dels trivdes vi väldigt mycket där när vi bodde där, dels blev det mycket billigare att välja Norwegian och hotell (via Sembo visserligen, men i princip samma pris som att boka båda separat) än att boka via Fritidsresor. Så nu åker vi dit igen.
    Rapport kommer runt 5/11 :)
     
  5. cattis2

    cattis2 Medlem

    Haha förstår precis vad du menar med spökhotell. Vi sa samma sak när vi gick där. Souvenirbutiken var borta. De andra firmorna som hade där var oxå borta. I affären fanns det knappt några varor. Hoppas verkligen det är skillnad nu, men det måste det nog vara. Fritidsresor tog bort det pga den sjunkande standarden fick jag till svar när jag pratade med dem om det.
    Välkommen till forumet förresten.
    Cattis
     
  6. Esprit

    Esprit Medlem

    Googlade på Monte Feliz och hamnade på det här forumet. Vi ska åka dit i december och har bokat på egen hand. Ska bli intressant att höra rapport om hur hotellet är då inte jag heller har hittat så mycket aktuella åsikter om hotellet. Läste någonstans att någon engelsk researrangör ska ha Monte Feliz som splashhotell med all inclusive från och med maj 2012 om jag tolkade texten rätt. Hoppas dock på en bra vistelse där kring julen då jag var på Bahia Feliz i mitten av 80 talet med min familj och alltid haft en dröm om att få komma tillbaka dit!
     
  7. Kolla forumet runt 3-5/11 så får du läsa om vår vecka iaf.
     
  8. Jaha, då har man varit tillbaka på Monte Feliz då för tredje gången. Det var som man förväntade sig egentligen. Sensationellt billigt och helt ok. Poolen var rätt varm och helt fräsch. Rummet stort för att vara en tvåa och sängarna bekväma.

    Städningen kunde varit bättre och faktiskt så hittade vi en kackerlacka i badrummet. Men de finns nog på alla hotell, det vara bara att den här tittade fram en dag.

    Restaurangen verkade inte vara öppen eller var öppen på konstiga tider men det spelade ingen roll för oss, det finns gott om ställen nere på byn att äta på.

    Vädret var kanon. ca 23-25 grader och 5,5 av 6 dagar var det soligt och fint. En eftermiddag med molm, inte mer.

    Jag gissar att vi återkommer till sommaren, det blir svårt att slå Monte Feliz när det gäller value for money.
     
  9. Esprit

    Esprit Medlem

    Skoj att få en liten rapport om Monte Feliz och att det verkar vara ett bra hotell för pengarna!Får jag fråga om hur Ni tog er till hotellet från flygplatsen, något bra tips på transfer?
     
  10. Vi hyrde bil på flygplatsen och hade den hela veckan. Det gick på ca 1200 kr + bensin. Annars så är det ju den semesterby som är närmast flygplatsen så taxi lär ju inte vara så dyrt heller. Det verkade vara många på planet som åkte ofta till GC och de åkte helt enkelt lokalbuss som funkar kanonbra på GC. Dock är det lite jobbigt att släpa väskorna, därför gjorde inte vi det.
    Men nästa gång kanske vi tar taxi faktiskt.
     
  11. Aurora

    Aurora Medlem

    Min tredje dag paa Monte Feliz og i dag kom solen etter dager med calima. Her er det blaasigt, saa omraadet passer best for windsurfere. Fredag flytter jeg til Patalavaca og gleder meg! I gaar var jeg hele dagen i Puerto de Mogan og der var det mye varmere. Dette blir 1. og siste gang jeg bor paa denne siden av "holmen". Heretter bor jeg i Mogan kommune (strekningen Arguineguin-Puerto de Mogan).

    Hotellet er bra, rommet er OK og terrassen er kjempestor. Good value for money! De som jobber her er smilende og hjelpsomme mennesker. Restaurant og bar er stengt. Snackbar ved pool er aapen, men lite utvalg.

    God jul!

    Hilsen AURORA
     
  12. Emtehed

    Emtehed Medlem

    Aurora.
    Ha de gott i Don Paco, terassen är dessverre inte kempestor;)
    Hilse til Siri (CasaSiri i Doñana) fra Jan o Agneta

    JanE som trivs i Mogan kommune[^]
     
  13. Aurora

    Aurora Medlem

    Jeg bodde på Monte Feliz i desember og har skrevet et blogginnlegg som heter "Hotell på sparebluss". Håper dere forstår hva jeg skriver, hvis ikke bruk "Google Translate Website" i venstre kolonne.

    Hilsen AURORA
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis