Mobilt bredband

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av avbryt, 19 oktober 2011.

  1. avbryt

    avbryt Medlem

    Hej,

    kom sent omsider på att jag behöver uppkoppling till min laptop.
    Jag har ingen dongel/modem och tror att jag inte hinner beställa innan jag åker...

    Jag har läst att det finns något som heter Wavenet vars trådlösa nätverk man ansluter till på hotspots och betalar med kort. Finns det fortfarande och funkar det på alla öar exempelvis Teneriffa?
    [8D]

    [?]
     
  2. Pellis

    Pellis Medlem

    Jag skulle nog kosta på mig en sticka till datorn och ladda på med kontanter därnere. Inte särskilt dyrt! Carrefour har en egen som jag vet är bra. Tror inte det blir särskilt mycket dyrare heller för den delen!
     
  3. avbryt

    avbryt Medlem

    Tack för svar!

    Kan man få en sticka i butik på en gång?

    Vilken rekommenderar du i så fall?
     
  4. Pellis

    Pellis Medlem

    Du har både Moviestar, Vodafone och Carrefour mm. Nu vet jag inte var på ön du ska bo och om det var Gran Canaria, men om du handlar på Centro Commercial Atlantico finns en stor kedja med elektronik och mat - Carrefour - , deras egna sticka är tydligen att rekommendera!Själv har jag Vodafone men det är för att Carrefours inte fanns när jag skaffade! Du får den på plats!
     
  5. Lasse

    Lasse Medlem

    Jag använder alltid wawenet på GC.
    Det märks på en gång om det fungerar just där man bor eftersom man går in på deras hemsida direkt där man betalar och ser du hur bra signal man har.
    Hittils har det fungerat bra på alla hotell jag bott utom ett.
    Då behöver man ju ingen sticka och inget krångel med att fylla på.
    Ett annat tips är att kolla om det finns nåt nätverk runt omkring på nåt hotell och då traska dit och köpa in sig på det nätverket.

    Lasse
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis