Strandpromenaden PDI-Mas Palomas

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cilla, 5 januari 2012.

  1. cilla

    cilla Medlem

    Är det någon som har varit (eller är) på Gran Canaria nyligen och vet om man kan gå strandpromenaden PDI-Mas Palomas? Blev så besviken för två år sen(februari 2010) då mycket strand var borta och det var svårt att gå den vanliga promenaden... Sen när vi väl hade lyckats ta oss fram till MasPalomas så fick vi gå en lång omväg eftersom det stod ganska högt med vatten där vi brukar gå (hade ej badkläder med oss...). Nu ska vi snart åka igen, underbart!
    Vi var där även 2011 men pga. skada gick vi inte den promenaden då.
     
  2. leffe

    leffe Medlem

    Hej cilla.
    Frugan och jag tog promenaden igår.
    Så det är bara att promenera på.

    /leffe
     
  3. Libra

    Libra Medlem

    Har läst om att stranden blivit förstörd. Men man ska kanske inte tro på allt man läser då. Ser också fram emot den promenaden. :)
     
  4. cilla

    cilla Medlem

    Den var mycket förstörd för två år sen! Ju närmare Mas Palomas man kom ju mer av stranden var borta, man fick klättra på sandkullarna bitvis...
     
  5. Libra

    Libra Medlem

    Antar att den där stranden ändras hela tiden. Hoppas den är fin igen då. Vi åker om 3 veckor. :)
     
  6. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Hej, att strandpromenaden är delvis förstörd beror på ett oväder som drog in för 2 år sedan, stora delar av stranden rasade, sen minns jag att det även omkom en norska tror jag det var, vid detta tillfälle, vi har annars gått promenaden i 10 års tid, och den har alltid sett likadan ut, så att den ser ut så nu beror på detta oväder.

    Marie:)
     
  7. bengts

    bengts Medlem

    Ja stranden blev väldigt förstörs 2 år sedan. Men redan förra året hade man återställt en hel del och det var inga problem att gå PDI-Mas Palomas.
    Om du tittar på följande sida så ser du hur stranden i Maspalomas ser ut. Det är en direkt web-kamera.

    Bengt:)
     
  8. cattis2

    cattis2 Medlem

    Vilken sida finns web-cameran på?

    Cattis
     
  9. cilla

    cilla Medlem

    Jo att ett oväder för två år sen förstörde den det vet vi, för innan dess gick vi varje år och stranden var jättefin att promenera på. Förra året var vi där men jag var lite handikappad p.g.a. en halkolycka i snöiga Sverige så det blev ingen promenad då, men då har vi det att se fram emot i år, tack för upplysningarna! 36 dagar kvar...[8D]
     
  10. Jorunn

    Jorunn Medlem

    Vi gikk den i fjor,februar..da var det bare stein,stein og mer stein...veldig vondt å gå. Skal også nedover i slutten av februar,håper den er bra da,jeg skal nemlig gå den hver dag !
     
  11. hunden

    hunden Medlem

    Glöm inte att kolla när det är högvatten! Vid ebb är det bra att gå

    slol
     
  12. Bumpen

    Bumpen Medlem

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis