Så har det gått några dagar.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Lasse, 20 mars 2012.

  1. Lasse

    Lasse Medlem

    Så har vi varit här i Maspalomas i några dagar och det är ju bara så härligt.
    Tog oss en båtur till Puerto Mogan igår och buss hem igen, båturen var härlig, men bussresan kommer jag INTE göra om, har nog aldrig varit så åkrädd nån gång.
    Klarblå himmel nu och igår var det mellan 25 och 29 grader:D
    Club Vistaflorär ett bra ställe att bo på, vi åker med all säkerhet tillbaka hit igen...lite slitet men våningarna är rena och fräsha.
    Poolen är kall för uppvärmningen fungerar visst inte, en del saker saknar man i köket som en visp, diskborste, disktrasa och sådana småsaker, men det är ju bara att köpa men det är trots det ett litet irritationsmoment.
    På tv´n är det bara engelska och tyska kanaler så inte svenska nyheter alls.
    Internet fungerar inte i vårat rum iaf så det blir till att gå till receptionen för att kunna koppla upp sig, men det fungerar säkert i rum närmare receptionen.
    Nej, nu är det dags att gå ut i solen igen, ett dopp i poolen lockar just nu.
    Ha det bra alla.


    Lasse
     
  2. keia

    keia Medlem

    [8D]åå det låter så härligt med båt o allt!!Åker ner om 2 veckor med familj till härliga *PR .Är det ff marknad i Puerto mogan??Skönt att höra att det är värme nu där nere.Ha det bäst.
     
  3. Bumpen

    Bumpen Medlem

    Härligt Lasse!

    Att ni har det varmt och skönt! Det börjar ju bli lite vår här hemma. SÅ vi får hoppas ni tar den riktiga vårvärmen med er hem[8D]

    Angående tv-kanalerna så har jag aldrig haft en svensk kanal när jag varit på kanarieöarna. Och Wifi har jag nog aldrig haft heller. Men något hotell har haft internet vid receptionen.

    Men det känns som om man har en svensk kanal så bor man på ett hotell med många svenska resenärer. Och man är ju i utlandet och då ska man ju förvänta sig folk från andra länder på hotellet [}:)][:p]

    Ha en fortsatt trevlig semester och må vädergudarna vara med er :D
     
  4. GeoDivaGirl

    GeoDivaGirl Medlem

    Hoppas ni njuter av varje sekund!
    Vore så kul med lite bilder också när ni är hemma igen!
    Du förstår hoppas jag, jag reser via era bilder när jag inte kan själv! En fråga bara. Vad var det som var så skrämmande med bussturen?
    En liten kul grej med tv är ju att man inser vad lite den egentligen betyder när man är borta. Det finns så mycket annat man kan göra!

    Och förbrukningsvaror i kök är ju sånt som man nästan måste ta med eller köpa på plats, personalen har ju inte betalt för att göra det enkelt för oss. Disktrasa, diskborste/svamp och diskmedel. Antagligen så rekommenderar dem en släktings butik 4 kvarter bort också för att inhandla det nödvändigaste!
    Det där med trasig uppvärmning till poolen tror jag dem har satt i system.Det är säkert få pooler som verkligen är uppvärmda! Det bara låter bra i resebyråns hemsida!
    För nästan alla säger ju så!

    Tillfälligt fel! Vi arbetar på det! Dem kan ju inte arbeta särskilt hårt när temperaturen är konstant under det dem utlovat!

    Oavsett mina dåliga erfarenheter vad det gäller temperatur i pool så hoppas jag innerligt att du har en trevlig vistelse på GC, Lasse!
    Visa bilder när du kommer hem!
    MVH Jeanette
     
  5. StefanG

    StefanG Medlem

    Kul att du trivs på Club Vista Flor och att min rekommendation stämde :). Serverar de fortfarande den goda Irish Coffen:)? Har själv åkt den där turen du gjort och kan instämma i bussturen. Förra veckan tog vi en tur till de 1000 palmernas dal med Gran Canaria Guiden och där kan vi snacka om att sitta med hjärtat i halsgropen...har aldrig gett en busschaffis så mycket dricks förut...:) Var har du fått lägenhet någonstans?? Bra att vädret har blivit bättre än när vi åkte hem....

    GeoDivaGirl...kanske denna här utsikten som han reagerar mot:)
    http://gardman.se/NY SIDA/FOTO/SanAgustin2009/2/album/slides/SA1287.html

    Poolen på Club Vista Flor var i alla fall både superfin och uppvärmd förra året, så förmodligen är det något tillfälligt fel. På Palm Oasis, som vi var på förra veckan, finns två stora uppvärmda pooler, lite för uppvärmda faktiskt....det kändes nästan bara blött, inte avsvalkande..:)
     
  6. fbkmarie

    fbkmarie Medlem

    Jeanette: Jag har också åkt bussen till Mogan, och för det första kör ju busschaffisarna som galningar, och så går vägen uppe vid berg och sådant, sista kurvan innan man kommer ned till Mogan, är jätte skarp, och får dom möte där, och dessutom kör fort e det inte kul[:0] När vi åker dit nu så tar vi alltid yaxi från PDI, även om taxi chaufförer också kan köra vårdslöst, känns det hemskt mycket säkrare.

    Minns min syster talade om vid ett tillfälle för några år sedan när hon bodde där nede. Hon bodde på en segelbåt nede i hamnen i Mogan, och en dag satt hon ute på däck, och såg hur en lastbil for rakt utför stupet[:0] detta inträffade samtidigt som jag pratade med henne i telefon, usch det va otäckt, men tydligen skulle chaufören klarat sig.

    Marie:)
     
  7. Lasse

    Lasse Medlem

    Jeanette:
    Jodå, vi njöt av varje sekund [8D]
    Jag får se när jag har tid att sätta mig och sortera bilder och filmer och sedan även klura ut nåt bra och enkelt ställe där jag kan tanka upp bilderna oxå, några tips?
    När det gäller bussturen är det precis som Marie beskriver och då jag är gammal lastbils chaffis är man nog lite extra åkrädd kanske...
    Nåt svenskt nyhetsprogram på tvburken är aldrig fel på morgonen tycker jag :)
    Hur som helst hade vi en riktigt härlig semester på Gc, men det är väl som det brukar vara på denna härliga ö :D

    Lasse
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis