Köpcenter i Las palmas

Diskussion i 'Las Palmas' startad av klara, 28 juli 2012.

  1. klara

    klara Medlem

    Det är 15 år sedan vi var i Las palmas, men denna gången vi är i PDI, tänker vi ta bussen in, eftersom vi ska vara på gc i 2 veckor.
    Jag undrar var de stora köpcentran finns i förhållande till Catalinaparken.[8D]
     
  2. Bumpen

    Bumpen Medlem

  3. klara

    klara Medlem

    Tack, Benny. När vi har varit nere de två sista gångerna, har vi bara varit iväg en vecka och då blir det lite stressigt, om man ska ut och flänga på olika ställen. Då vill man ju bara sola och bada. Denna gången, åker vi ju två veckor. Då sade vi, nu ska vi till Las palmas.

    Ha en fortsatt skön lördagskväll.

    Irene
     
  4. Björn

    Björn Medlem

    När vi besöker Las Palmas för att shoppa kliver vi av bussen vid San Telmo och "avverkar" butikerna efter gågatan Calle Triana. Sedan går vi ner mot havet efter Calle Josero, där finns en busstation och med buss 17 tar vi oss till Las Arenas (är man extra shoppingsugen kan man göra ett "depåstopp" vid El Corte Inglés).

    Från Las Arenas går vi efter Las Canteras strandpromenad fram till Calle Luis Morote och följer den gatan till El Muelle. När vi shoppat färdigt kliver vi på buss 30 vid Catalinaparkens busstation (det stora seglet) till "södern" igen.

    Det här är ju en heldagsutflykt och eftersom bussen från Playa del Inglés till Las Palmas tar 1-1,5 timme ska man inte ta någon sovmorgon, tid går ju också åt till mat- och fikapauser. [8D]
     
  5. tindaya

    tindaya Medlem

    Björn, det var en kort, bra och begriplig beskrivning av en ordentlig shoppingrunda :D Sen hade jag personligen varit halvdöd eller heldöd efter den turen[:eek:)] Jag hade nog fastnat på Triana och tagit taxi till Catalinaparken [:I]
    Anette:)Som "lider" av Málagas värme, men om en månad blir det bättre[:p]
     
  6. Björn

    Björn Medlem

    Shoppingresorna till Las Palmas kräver sin man, helst när fru och dotter varit med. :D Numera när vi bara är två som åker hinner jag också handla lite. [:eek:)]
     
  7. reknyl

    reknyl Medlem

    Men Björn, det finns ju många "vattenhål" ;)
     
  8. klara

    klara Medlem

    Tack så mycket för Era svar. Det ska bli trevligt att gå och strosa i Las palmas. Det lär ju ha hänt en hel del sedan vi var där för 15 år sedan.
     

Dela sidan

  1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
    Stäng notis